Ето как цветът на котките влияе на съдбата на собствениците- .Рижава котка носи богатство, черна котк носи защита, сива-любов

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Домашни любимци
Ето как цветът на котките влияе на съдбата на собствениците- .Рижава котка носи богатство, черна котк носи защита, сива-любов
14672
Ето как цветът на котките влияе на съдбата на собствениците- .Рижава котка носи богатство, черна котк носи защита, сива-любов

Специалистите смятат, че котките могат да обитават паралелни светове, до които хората нямат достъп, като освен това имат способност да влияят и на съдбата ни, като попадат с определена мисия в живота ни.

Каква ролята на котката в живота ви, зависи от цвета му. Защото именно цветът на козината определя енергията на животното.

1.Бял


Бялото е цветът на здравето и дълголетието.

Това са котки лечители.
Вие самият може би сте забелязали, че вашата котка обича да стои в скута ви и да мърка силно. Мислите ли, че така си почива? Точно обратното! Тя ви лекува от болести и ви зарежда с енергия.

2.Колор пойнт

Този цвят се характеризира с лека окраска, светло тяло и по-тъмни лапи, опашка, муцуна и уши. Такива котки даряват на стопаните си дълголетие.
Но това не е всичко! Ако имате такава котка, тогава има всички шансове да постигнете успехи във вашия бизнес.

3.На райета


Те са много често срещани. Този цвят говори за изключително силна енергийна връзка с другия свят.
Това означава, че собственикът ще получава интуитивни сигнали за това как да се държи в определени ситуации, сякаш „от нищото“. Но всъщност това ще е благодарение на присъствието на вярната котка в стаята!

4.Рижав


Тези котки носят енергията на самото слънце. Те ще донесат богатство в къщата.
Вие сами ще се чудите защо изведнъж сте такъв късметлия във всичко. А причината за вашия успех е мъркащия приятел в скута ви.
 

5.Сив


Сивите котки изглеждат скромни и незабележими, но тяхната мисия е може би най-важната. Те внасят любов и уют в къщата, балансират бушуващите страсти, действат на господарите си като успокоително.
Ако в къщата се е настанила сива котка, очаква ви стабилност и хармония.

6.Трицветна


Отдавна е известно, че щом такава котка прекрачи прага на вашия дом, щастието идва с нея!
Всички неприятности ще заобикалят къщата ви, отношенията ще се развиват хармонично, доходите ви ще се увеличават. Ще почувствате вътрешен мир и истинско щастие.

7.Черен


Отдавна се смята, че черните котки са постоянните спътници на вещици и магьосници. Ако в къщата ви се е настанило черно коте, бъдете сигурни, че сте получили силна защита.

Черната котка ще предпази дома ви от зли духове и проклятия. Тя ще ви дари със своята мъдрост и прозрение, така че вие сами ще се научите да заобикаляте неприятностите.
 

Дай твоята оценка:
5 от 2 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft