Ето как ще почиват учениците през април

вход през zajenata.bg
За Жената
Любопитно
Ето как ще почиват учениците през април
20966
Ето как ще почиват учениците през април

След като вече първият срок приключи във всички училища, в 313 от тях, началото на втората половина от учебната година бе отложено с 2 или 3 седмици. Причина за това бе възможността за провеждането на дейности по интереси за учениците от 1-и до 6-и клас вместо вземането на нов материал по време на онлайн обучението през декември.

В момента около 60% от учениците учат присъствено - начален етап, три випуска измежду 5-и -12-и клас, които се сменят на ротация, и  около 43 000 ученици в малките училища.

Още седмица на място в школата ще са, 5-и, 10-и и 11-и клас. По график от 4-и до 17-и март пък след няколко месеца поред дистанционно обучение присъствено ще учат 6-и, 9-и и отново 12-и клас.  Ако ситуацията се запази, след средата на март в клас ще се върнат отново 7-и, 8-и и вероятно 10-и клас.

Училищата ще останат отново празни през април, когато е междусрочната ваканция. Учениците от 1-и до 11-и клас ще почиват 9 дни – от 3-и до 11-и април. За зрелостниците паузата е по-кратка. Тяхната пролетна ваканция е само 4 дни – от 8-и до 11-и.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft