Ето кога предстои най-късметлийският ден през април, за да не го пропуснете!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Позитивни мисли
Ето кога предстои най-късметлийският ден през април, за да не го пропуснете!
859
Източник: edna.bg
Ето кога предстои най-късметлийският ден през април, за да не го пропуснете!

Благодарение на Юпитер, планетата на богатството и изобилието, изглежда, че датата, която според астрологията дава най-много надежди този месец, е 17 април.

„Юпитер прави хармоничен тригон към Марс, внасяйки у нас повече вълнение и оптимизъм, що се отнася до преследване на целите ни“, казва за този ден Стефани Гейлинг, астролог и автор на „Пълната книга на мечтите“.

„И точно между тези две планети стои Меркурий, който управлява ученето и комуникацията. Тази комбинация ни зарежда с позитивна нагласа, като ни накара да осъзнаем, че ако можем да съгласуваме своите думи с действията си, сме способни да постигнем големи подвизи.“

Но по същество Юпитер е просто домакин на голямото небесно тържество, което прави 17 април най-късметлийския ден от месеца тази година, разказват от уебсайта Well+ Good.

На сутринта Луната е в Близнаци, а по-късно се премества в емоционалния Рак, където образува секстил с Венера, която може да донесе естествено усещане за лекота и удоволствие. Междувременно Меркурий и Марс са във взаимно приемане: това означава, че Марс се намира в Близнаци – знак, покровителстван от Меркурий, докато Меркурий е в Овен, чиято покровителска планета е Марс.

„При все че денят носи приятен заряд, днес трябва да отдадем заслугата на Плутон, който също е вплетен в тогавашното космическо макраме“, казва Гейлинг. „Потърсете надълбоко в себе си за скрити съкровища, като бъдете възможно най-честни. Това може да е тайната съставка, за да направите денят възможно по-късметлийски.“

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft