Жената, която никой не би искал за съпруга

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
Жената, която никой не би искал за съпруга
5179
Жената, която никой не би искал за съпруга

Бракът е сериозно начинание. Малко са хората, които биха искали да имат такъв съюз, който да го прави нещастни и ядосани на всички.

Необходимо е да се уверите, преди да се ожените за това красиво момиче, че имате способността да поддържате брака ментално и емоционално.

Трябва да сте зрял човек, който разбира, че любовта и бракът не са лесни и трябва да работите много, за да постигнете успешното им съчетание.

Но освен това, че сам трябва да станете правилният човек, трябва да сте сигурни, че избирате и подходящия партньор за цял живот.

Не можете да си позволите да не сте придирчиви. Трябва да сте сигурни, че момичето, което сте избрали, е точно за вас. Не забравяйте, че ще живеете с нея! Ето защо, трябва много да поумувате върху избора на съпругата си, съветва бъдещите младоженци мъжко списание.

Въпреки че не е съвсем правилно да се зачеркнат някои жени от списъка на кандидат булките, има някои категории, от които трябва да се пазите. Това са такива типове жени, с които е невероятно трудно да се постигне щастие в брака. Ето защо бъдете възприемчив към всички жени, но зорко стойте на стража на щастието си. Нали не искате да се окажете обвързан с такава жена, която ще изврати и душата ти и цялата идея за любовта.

Ето тези жени, които категорично не стават за женене.

 

Винаги недоволна

Абсолютен негатив. Тя е постоянно разстроена и недоволна от нещо. И това носи в живота ти само негативи. Тя е като тъмен облак, който кръжи и избира на кого да съсипе живота днес.

 

Егоистка

Такава със сигурност няма да мисли за вас. Тя просто е невероятно егоцентрична и мисли само за себе си. На нея винаги ще ѝ е все едно какво си мислиш и как се чувстваш, ако не може да извлече някакъв келепир от това.

 

Материалистка

Тя ще очаква от вас шикозен живот. И изобщо няма да погледне към вас, ако не е сигурна, че животът с вас ще ѝ донесе куп бонуси. Материални бонуси. И най вероятно вие скоро ще обеднеете съвсем, преди да я направите щастлива. Ето защо бъдете внимателни.

 

Непрекъснато флиртува

Нейните погледи не са предназначени само за вас. Тя винаги активно търси нова цел, за да я стрелне с очи. Обича да флиртува и да си играе с различни хора. Малко вероятно е да се почувствате в безопасност с нея.

 

Вечна купонджийка

И двамата трябва да пораснете и да кажете не на клубовете и партитата. Така че, ако тя предпочита да ходи на купони всеки уикенд, едва ли е достатъчно възрастна за брак.

 

Взискателна собственичка

Тя ще очаква да ѝ предложите целия свят. Но дори и да го получи, няма да бъде доволни. Тя смята, че не е длъжна да работи усилено, за да постигне някакви цели. Тя вярва, че всичко ще и дойде само на крака или поднесено на сребърно плато.

 

Жадна за внимание

Тя никога няма да ви остави да се къпете в лъчите на славата вместо нея. Тя винаги ще ревнува, ако успеете и постигнете каквото и да било успех. Тя иска всички възхитени погледи да бъдат приковани единствено върху нея.

 

Убедена клюкарка

Тя просто обожава драмата и винаги се стреми да бъде заобиколена от нея. И, в крайна сметка, тази драма ще разруши връзката ви. С нарастването на възрастта ще искаш да сведеш до минимум ненужните караници. Така че, ако източникът на всичко това е вашата съпруга, трябва да биете тревога.

 

Ненадеждна

Разбира се, че се нуждаете, от жена, която ще ви е предана и вярна - това е ключът към успешния брак. Нужна ви е такава, която ще решава проблемите заедно с вас, а няма да търси някой друг, когато трудности изскочат на хоризонта.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft