Жената-скенер, Боряна Тотева-Ето къде има черна магия в дома ни и как да я познаем-парченце сапун, восък, игла, част от нокът, козина

вход през zajenata.bg
За Жената
Любопитно
Жената-скенер, Боряна Тотева-Ето къде има черна магия в дома ни и как да я познаем-парченце сапун, восък, игла, част от нокът, козина
2091
Жената-скенер, Боряна Тотева-Ето къде има черна магия в дома ни и как да я познаем-парченце сапун, восък, игла, част от нокът, козина

Боряна Тотева е ясновидец, нумеролог със световно признание и повече от 25 години професионална практика.

Дарбата на Боряна се проявява още в детските ѝ години. На 8-годишна възраст тя изпада в клинична смърт.

Веднага след като отново се възстановява, при нея настъпват промени. Две години по-късно майка ѝ посещава баба Ванга, която ѝ казва, че дъщеря ѝ има дарба от Бога и след 40-ата си годишнина „Ке странства и ке стане много известна“.

Животът на Боряна напълно се променя през февруари 1991 г., когато тя сънува странен сън, от който се събужда с изключително силен прилив на енергия. След този сън ѝ се случват странни събития – започва да вижда органите на хората във форма, цвят и обем, като на скенер, посочвала проблемите им, без те изобщо да са споменавали за тях. Така се появява и прозвището ѝ „жената скенер“ .

През 1997 г. Боряна получава покана от министъра на вътрешните работи на Обединените арабски емирства Муса бет Али. Още в първия ѝ ден обаче той подлага ясновидството ѝ  на тежък изпит с въпроса дали в дома му има оръжие и къде се намира то. Боряна не се поколебава и за му отговаря: „Пистолетът се намира на третия етаж в чекмеджето отдясно“. Тя предсказва с изключителна точност и оглавяването на правосъдието в емирствата от страна на по-младия брат на министъра до две години, а след това и точните година и месец на сватбата на третия брат.
До ден днешен тя помага на хора от всички краища на света, като най-добра е в откриването и развалянето на магии. Жената скенер разкрива, че най-често срещаната черна магия се прави от жени от ромски произход. „За целта се използва черен плат, който се съшива с бели конци във вид на триъгълник.

В този триъгълник са поставени: парченце сапун, восък, син камък, игла, червен пипер, парче от люта чушка, част от нокът, свинска мас, козина от различни животни, лоши билки. Ако случайно в дома си намерите нещо подобно на описаното по-горе, знайте, че в ръцете си държите една от разновидностите на черната магия“, категорична е Боряна, която допълва, че в по-редки случаи в магията може да има поставена човешка коса, човка или сърце от кукумявка, живак, люспи от риба и много други неща.
„В някои от магиите може да има поставена дори и златна монета. Всеки от предметите, който се слага в черния триъгълник, има своя символика, свързана със заклинанието, което се произнася при правенето на магията. Съставките се комбинират в зависимост от това за какво се прави магията – за смърт, за болест, за раздяла, за омраза, за безплодие, катастрофа и др. Като пример ще посоча символиката на няколко от съставките, които изброих. Ако например сте намерили магия, в която има парченце сапун, восък или игла, знайте, че те се слагат за смърт.

В една магия за раздяла между съпрузи обикновено се слагат освен лоши билки съставки като козина от куче и котка“, обяснява ясновидката. „Не е изключено да намерите и изписани имената си в самата магия на малка хартийка или върху парче плат. Магиите може да търсите във вашия дом зад тежки мебели, които рядко местите“, допълва тя. Методът, чрез който Боряна разваля прокоби, е восъколеенето, което е било практикувано още от древните траки по нашите земи.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft