Жена му родила, а той си тръгнал от родилното с бебето, чужда жена и нейното бебе

вход през zajenata.bg
За Жената
Родители
За бебето
Жена му родила, а той си тръгнал от родилното с бебето, чужда жена и нейното бебе
19245
Жена му родила, а той си тръгнал от родилното с бебето, чужда жена и нейното бебе

Родилните отделения отпреди 20 години не разполагали със самостоятелни стаи и най-често на едно място се събирали по 5-6 родилки. Бебетата им си приличали като две капки вода.

Всички, с изключение на едно момиченце, което било доста по-едро от останалите.

Майка му Оля пък била много тъжна.  

 

Постепенно жените се опознали и сближили. Оказало се, че Оля няма съпруг. И никога не е имала. Тя просто била на 26 години и решила, че трябва да има дете, за да не остане сама на стари години. 

"А ако случайно срещна някой мъж, ще го проверя с помощта на детето. Така много бързо можеш да разбереш какъв е", казвала тя.  

Останалите родилки й влизали в положението, съчувствали й, а след като нахранели бебетата си, започвали да се шегуват: "Колко много кърма имаш, Оля! И три бебета можеш да накърмиш!". 

Една от жените в стаята се казвала Марина. Тя имала момченце. Младата майка се държала арогантно и надменно и не говорела с никой, защото смятала, че това е под достойнството й. Все пак била женена за успешен бизнесмен!

 

Мъжът й Роман карал скъпа кола и когато идвал да я посещава, винаги й носел по нещо екзотично, скъпо и много вкусно. 

Откъде можел да знае той какво може и какво не може да яде една родилка, която кърми. Между другото, Роман бил в неведение относно най-важното - че младата му съпруга категорично отказала да кърми сина им. 

Всички жени изпаднали в шок, когато сестрата за първи път донесла бебетата. Детето на Марина ревяло на леглото й, а тя все едно не го чувала. Стояла си до прозореца и се наслаждавала на шоколада, който мъжът й бил донесъл. 

 

А когато една от майките й се скарала, тя заявила, че не смята да кърми, за да не си развали фигурата. "И без това тук ги хранят!", троснала се Марина.  

Тогава Оля не издържала. Изведнъж почувствала, че изоставеното бебе не й е чуждо! Отишла до леглото, взела го в обятията си и започнала да го кърми. 

Това започнало да се повтаря всеки ден. Оля галела чуждото дете, както правела със собствената си дъщеря, и постепенно свикнала с двете много различни личица. 

Няколко дни по-късно съпругът на Марина научил за всичко, което се случва в стаята на родилките. Не от нея, разбира си. И за трудния живот на Оля разбрал. 

 

Дошъл големият ден на изписването. Оля бързо се сбогувала с другите майки и излязла, а Марина бавно започнала да събирала вещите си. Колата на мъжа й била паркирана в двора на родилния дом.

Изведнъж останалите жени в стаята видели, че съпругът на Марина носи не едно, а две бебета. И изглежда много щастлив. А зад него върви смутената Оля.

Роман внимателно поставил двете деца на задната седалка, казал нещо и се усмихнал. 

 

След това през вратата на болницата минала и Марина. Тя плачела, крещяла и ругаела мъжа си. Ефектната и стройна жена, която толкова много се стараела да запази прекрасната си фигура...

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft