Жените причиняват ефект на опиянение при мъжете-Каква е причината да се случва това

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
Жените причиняват ефект на опиянение при мъжете-Каква е причината да се случва това
2244
Жените причиняват ефект на опиянение при мъжете-Каква е причината да се случва това

Да се ​​влюбиш или какво? Ходиш като пиян “. Тази фраза често може да бъде чута от други хора, в чиято компания е влюбен мъж.

Понякога се случва грозната жена да стане обект на желание на красив мъж, който е готов да и даде всичко.

„И какво е намерил в нея?“, Чудят се роднини и приятели, но той не може да живее без нея.

И смисълът изобщо не е в красотата и не в очертанията на лицето ѝ. Съществува нещо, което привлича мъжа към жената - така наречения хормонът фенилетиламин, който вълнува мъжа, когато види определена жена, тя му харесва, благодарение на влиянието на този хормон.

Достатъчно е да види хубава жена, която го вълнува, тъй като мозъкът веднага му „дава” награда под формата на упойващо чувство, сякаш е приел наркотик. Но това се случва, ако жената е красива, ами ако тя "без кожа, без лице"? Какво е това, което привлича един мъж в една жена?

На този въпрос учените отговарят, че съществува така наречената теория на биологичния план, когато мъжът избира жената не по хубавото ѝ лице, а на подсъзнателно ниво, визуално определяйки дали една жена е в състояние да му роди деца.

Външните данни при оценката на жените при мъжете някак избледняват на заден план. Но се забелязва, че пълните дами привличат 45 процента от мъжете. Това показа социологическо проучване.

Дамите със средна физика предпочитат 35 процента от анкетираните, а само 20 процента са насочили вниманието си към най-лошото.

Шотландските учени са открили причината за привличането на мъжете към жените и това не е непременно красиво лице или стройна фигура.

Учените отбелязват, че така наречените феромони - летливи вещества с определена миризма, са "виновни". При мъжете те се отделят с потта, а при жените тази миризма се появява в дните на овулация. Именно тази миризма предизвиква привличането на индивиди от противоположния пол. Магьосниците знаеха за тези особености на женското тяло, използвайки миризмата на бельото на момичетата в любовните ритуали.

По-късно един мъдрец направил първия парфюм с женски феромони, които днес се считат за най-скъпи и най-популярни в света.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft