Животът ще се промени драматично през август 2020 г. за цели 7 зодии

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Животът ще се промени драматично през август 2020 г. за цели 7 зодии
56556
Животът ще се промени драматично през август 2020 г. за цели 7 зодии

На 2 август квадратът  на Слънцето и Уран ще внесе промени в Телец и Лъв. 

Промените ще бъдат неочаквани и неприятни. Една обичайна част от живота ще се обърне с главата надолу. 
Телец и Лъв могат да получат свобода там, където изобщо не са го искали, например, могат да бъдат уволнени, изгонени от апартамента, най-добрият им приятел може да ги предаде. 
За Телец събитията ще имат частен характер и ще останат „между свои“.

Лъв ще бъдат свързани с работа, социален статус или ще получат резонанс от обществото. 
Тъй като Слънцето символизира освен всичко друго и физическото тяло, а Уран - електричество и мълния, Телец и Лъв трябва да се пазят от електрически удари, не пипайте електрически уреди (и още повече, че не се ангажирайте да ги ремонтирате), не сменяйте изгорели крушки, не влизайте в гръмотевична буря , 
 
На 10-ти и в първите часове на 11 август ще се образува квадрат между съединението на Луната и Уран и Меркурий. Той ще внесе промяна в Телец, Близнаци, Рак, Лъв и Дева. 
 
Този аспект предвещава неочаквана среща, новини или пътуване или неочакван обрат в среща или пътуване. 
 
В Телец среща или новини ще провокират големи промени в личността. Уви, не най-добри. Затова е по-добре за тях да отказват пътувания и да общуват по-малко. 
 
За Близнаци среща или пътуване ще се обърнат по грешен начин. Ако не искат внезапни проблеми, те, подобно на Телец, трябва да останат у дома. 
 
Раците не трябва да участват в групови събития - обучения, екскурзии, срещи на приятели. 
 
Лъв ще имат голям завой в работата. Могат да ги уволнят или да ги изпратят на непредвидено пътуване. 
 
Дева може да имат трудности при пътуване в друга държава. По-малки, но също толкова неприятни, ще бъдат неочаквани и неприятни новини от далеч, вероятно от анонимен източник. 
 
18 и 19 август ще има положителни промени за Телец, Рак и Везни. 
 
Секстилът на Венера и Уран се свързва с нови естетически вкусове, нови чувства и симпатии. Изброените знаци ще могат да променят подхода към любовта и парите, да проведат нова дата или по друг начин да управляват пари. 
 
Телецът ще има нови приятни хора в околната среда. Те могат да хвърлят нов поглед върху познатия свят около тях. Приятна млада жена, заобиколена от Телец, ще предизвика големи промени. 
 
Раковият аспект носи положителни промени в изображението. Те трябва да отидат в козметичен салон, при фризьор, при стилист. Трансформацията ще бъде успешна. 
 
Везните ще играят официален роман с нови цветове. И ако нямат такъв, тогава ги очаква интересно социално събитие (и там е възможно еднакво интересно познанство). 
 
На 25 август Телец, Близнаци  и Дева очакват добри промени. 
 
Промяната ще бъде покровителствана от тригоните на Меркурий и Уран. Той носи свежи идеи, нови познанства, нови знания, прозрения, успешни спонтанни пътувания. Тъй като аспектът ще бъде в земните знаци, всичко по-горе ще бъде практично, например запознанството може да е свързано с работа, добрата новина ще се отнася до пари или знаци ще бъдат изпратени в пътуване с бизнес цел. 
 
Срещата, познанството, пътуването на Телец, известна информация ще се превърнат в тласък към големи житейски промени към свобода и напредък. 
 
Девата ще бъде увлечена от нови знания. Може би ще бъдат информирани за нещо невероятно неочаквано и оригинално, което ги засяга лично. 
 
Близнаци чакат положителни промени у дома, успешно пренареждане на мебели, преместване, пристигане на неочаквани, но добре дошли гости, лесно решение на въпроса с документи, свързани с емиграцията, недвижимите имоти, семейството. 

Дай твоята оценка:
5 от 3 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft