Запечено свинско контра филе
	свинско месо - 1, 3 кг  свинско контра филе 
	лук - 1 средна глава
	чесън - 2 скилидки
	морков - 1 малък
	бекон - 100 г
	яйца - 2 сварени
	магданоз - 2 с.л. нарязан
	ЗА МАРИНАТАТА
	горчица - 2 с.л.
	олио - 2 - 3 с.л.
	черен пипер - 1 ч.л.
	червен пипер - 1 ч.л.
	мащерка - 1 ч.л.
	сол
	вино - 1 ч.ч.
	С помощта на нож направете филето на тънък лист, леко го начукайте и натъркайте със сол. Направете паста от продуктите за маринатата, като разредите до получаването на кашица с няколко с.л. вино.
Намажете обилно с нея разстеленото свинско филе, завийте на руло и намажете отвън обилно. Поставете да 2 часа в хладилник.
В малко мазнина запържете ситно накълцания бекон и добавете скълцаните лук, чесън и морков. Щом омекнат, овкусете с подправки, снемете от котлона и разбъркайте с магданоза и натрошените сварени яйца.
Извадете месото, отново го разстелете, разпределете о от плънката и завийте на руло внимателно. Цялото месо увийте с конец и сложете в намазнена тава, на дъното на която сте разпределили остатъка от плънката.
Отново намажете добре с маринатата, залейте с чаша вино, покрийте с фолио. Пъхнете да се пече за 2 часа в умерено загряна фурна.

                            
                            
                            
                            
                            
                            







