Свинско контра филе рецепти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Запечено свинско контра филе
1298514

Запечено свинско контра филе

свинско месо - 1, 3 кг свинско контра филе
лук - 1 средна глава
чесън - 2 скилидки
морков - 1 малък
бекон - 100 г
яйца - 2 сварени
магданоз - 2 с.л. нарязан
ЗА МАРИНАТАТА
горчица - 2 с.л.
олио - 2 - 3 с.л.
черен пипер - 1 ч.л.
червен пипер - 1 ч.л.
мащерка - 1 ч.л.
сол
вино - 1 ч.ч.
С помощта на нож направете филето на тънък лист, леко го начукайте и натъркайте със сол. Направете паста от продуктите за маринатата, като разредите до получаването на кашица с няколко с.л. вино.

Намажете обилно с нея разстеленото свинско филе, завийте на руло и намажете отвън обилно. Поставете да 2 часа в хладилник.

В малко мазнина запържете ситно накълцания бекон и добавете скълцаните лук, чесън и морков. Щом омекнат, овкусете с подправки, снемете от котлона и разбъркайте с магданоза и натрошените сварени яйца.

Извадете месото, отново го разстелете, разпределете о от плънката и завийте на руло внимателно. Цялото месо увийте с конец и сложете в намазнена тава, на дъното на която сте разпределили остатъка от плънката.

Отново намажете добре с маринатата, залейте с чаша вино, покрийте с фолио. Пъхнете да се пече за 2 часа в умерено загряна фурна. 

1 2 3 4 5
6
7
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft