Свинско контра филе рецепти

вход през zajenata.bg
1298707

Контра филе с гъби

контрафиле - свинско 720 гр.

масло - 170 гр.
зеленчуков бульон - 2 кубче
брашно - 100 гр.
чесън - 10 гр. смлян
гъби - манатарка 350 гр.
бяло вино - 100 мл.
сол - 8 гр.
аспержи - 100 гр.
коприва - 100 гр.
мента - листа

От свинското контрафиле се оформят пържолки с дебелина 1.5 см. В подходящ тиган се поставя кравето масло. Запържват се леко от двете страни.

Добавят се предварително почистените и нарязани: манатарки, чесън и листни подправки. Прибавя се виното, а след изпаряването му и предварително разтвореният във вода зеленчуков бульон. Посолява се и се задушава до готовност в получения сос.

Ястието се оформя с гарнитура от задушени в 50 гр. масло коприва, аспержи и стрит зеленчуков бульон . Декорира се с листа от прясна мента.  

1 2 3 4 5 6
7
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft