Свинско контра филе рецепти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Свинско контра филе с кашкавал
1298700

Свинско контра филе с кашкавал


1 кг свинско контра филе

1 парче сурова наденица
100 гр. кашкавал
червен и черен пипер
кимион и майорана
зехтин и сол

• С помощта на кухненски нож направете дупка в контра филето.
• Големината на дупката се определя в зависимост от големината на наденицата.
• Сложете наденицата в дупката.
• Овкусете филето със сол, майорана, кимион, черен и червен пипер и малко зехтин.
• Оставете в хладилника за 1 час.
• След 1 час извадете филето.
• В предварително загрят тиган запържете месото от двете страни за няколко минути, преди да се готви, за да се запази сочността ( това е т.нар. "запечатване" ).
• Сложете филето и мазнината от пърженето в тавичка с малко вода и покрийте с фолио.
• По време на печенето за гарнитура може, да добавите обелени и нарязани картофи.
• Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса за 45 мин.
• Пет минути преди да изкарате филето поръсете с настъргания кашкавал.
• Запечете до образуване на кашкавалена коричка. 

1
2 3 4 5 6 7
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft