8 Февруари 2013
1298505
Свинско контра филе с кашкавал
Свинско контра филе с моркови
Контра филе на фурна
Свинско контра филе с гъби
Свинско контра филе с мед и горчица
Запечено свинско контра филе
Контра филе с гъби
Контра филе на фурна
800 г свинско контра филе
1 малка тиквичка
1 голям морков
1 парченче целина
3 стръка пресен лук
3 скилидки чесън
150 г кашкавал
1 чаша червено вино
1/2 ч.ч. олио за пържене
черен пипер
бял пипер
сол
Контра филето се нарязва на пържоли с дебелина около 2 см. Овкусява се с черен пипер и сол. Запържва се за съвсем кратко в олиото. Подрежда се в тава.
В същата мазнина се задушават всички зеленчуци, нарязани на ситно, като последен се слага пресният лук. Подправят се с бял пипер и сол. Зеленчуците се разпределят върху месото. Сипва се виното в тавата и се покрива с алуминиево фолио.
Ястието се пече около час на 200 градуса. Фолиото се отстранява, поръсва се настърганият на едро ренде кашкавал и месото се допича още 10-на минути.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за кожата
Съвети за косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари