Затоплете дома с невероятно прост трик

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Полезни съвети
Затоплете дома с невероятно прост трик
29417
Затоплете дома с невероятно прост трик

С оглед на това, че зимата дойде , а температурата на въздуха бавно достигат по-ниски стойности, в продължение разберете как по прост начин допълнително да затоплите дома . Именно, ако искате в тези студени дни вашия дом да бъде още по-топъл, а за това не искате да давате допълнителни парични средства , в продължение разберете нещо повече за два отлични, но и много евтини и практични съвети. Това, което е особено интересно е факта, че онези, които опитаха тези методи за топлене на дома, казват, че топлината се е увеличила все едно са включили още едно отоплително тяло в помещението. 

Съвет номер 1 

На стената зад радиатора, поставете някакъв отразяващ материал, като например алуминиево фолио за домакинство или фолио за защита на предното стъкло на автомобила от слънчевите лъчи.

Става дума за наистина логична трик, защото е лесно да се разбере, че радиатора повече няма да загрява стената, а топлината, вместо да излиза през стените, ще се отрази директно в помещението, което допълнително искате да загреете. 

Съвет номер 2 

Става дума почти идентичен трик като предишния.

Именно, вземайки алуминиевото фолио върху парче картон, така че блестящата страна на фолиото да е от външната страна, а след това поставете картона между стената и радиатора в стаята. Разбира се, страницата с фолиото трябва да бъде поставена към радиатора. По този начин топлината "ще се отказва" от повърхността на фолиото и ще се връща в дома ви.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft