Защо фрийленсър стана най- желаната професия сред жените и как да започнем да я практикуваме?

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Работещо момиче
Защо фрийленсър стана най- желаната професия сред жените и как да започнем да я практикуваме?
4868
 Защо фрийленсър стана най- желаната професия сред жените и как да започнем да я практикуваме?

Нет Ит  е единственият учебен център в България, осигуряващ умения за работа на свободна практика. Завършилите в Нет Ит курсисти имат шанс да продават уменията си придобити в центъра на клиенти по целия свят.

В Нет Ит основната част от обучаемите курсисти са дами на възраст между 16 и 55 години.

Те съставляват около 80% от близо 1500 човека годишно, които завършват професионално обучение в някоя от академиите към центъра.

 

Курсистките избират специалности като Графичен дизайн, Интериорен дизайн, Фотография, Рисуване и живопис, Счетоводство и други актуални и атрактивни направления.

Завършвайки специалностите в Дизайнерската академия към Нет Ит, всички курсисти получават солидни умения за самостоятелна работа и изграждат свое портфолио с готови проекти. Имат достъп до над 200 часа безплатни, допълнителни обучения, които им помагат да се изградят като завършен специалист.

 

Едно от тези обучения е „Старт във фрийленса“, достъпно само в Нет Ит. Благодарение на него, много от завършилите в учебната институця успяват да започнат работа на свободна практика, а това им носи редица предимства - нямат пряк началник, сами избират с кои клиенти да работят, както и кога и по колко часа на ден да отделят за тази дейност.

 

Справка в Интернет показва, че най-често българските фрийленсъри работят за хонорари в порядъка между 15$ и 60$ на час, понякога и повече.

Виолета Петрова, завършила курса по Графичен дизайн в Дизайнерската академия към Нет Ит споделя: „В началото бях песимистично настроена, че ще успея. Английският ми не е на много добро ниво, но след обучението си в Дизайнерската академия на Нет Ит, разбрах, че много от Фрийленсърите по света не говорят добре английски. По време на курса бях активна и създадох няколко проекта. След това преминах обучение за старт на свободна практика в Нет Ит, което много ми помогна да разбера стъпките в началото, когато е най-трудно. 2 месеца след като завърших открих редовни клиенти и сега не бих работила нищо друго. Имам малко дете и работата с плаващо работно време от дома ми е идеалния вариант за мен.“

 

Според данните на Нет Ит, предимно дами се ориентират към преквалификация във Фрийленсър, което им дава възможност да работят по-малко, но да печелят повече.

Ако и Вие искате да поемете пътя към успешен фрийленсър, можете да проучите възможностите за обучение в някоя от най-перспективни специалности в Дизайнерската академия, Счетоводната академия или Маркетинг академия към Нет Ит.

Обученията са подходящи и за работещи хора, които могат да комбинират редовната си работа с работа на свободна практика.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft