Зловещ опит на баща да отвлече детето си, което пищи неистово-Потресаващо видео

вход през zajenata.bg
За Жената
Инциденти
Зловещ опит на баща да отвлече детето си, което пищи неистово-Потресаващо видео
999
Източник: tvevropa.com
Зловещ опит на баща да отвлече детето си, което пищи неистово-Потресаващо видео

Държавната агенция за закрила на детето се самосезира за видео в социална мрежа, в което баща отнема детето си насила от неговата майка. Клипът беше качен тази сутрин в личния профил на майката във фейсбук.

В текст към него жената обяснява, че от две години и половина е тормозена от бившия си съпруг и той е взел при себе си и по-голямото й дете, въпреки че родителските права са на майката.

Записът показва как сутринта, докато жената излиза с тригодишната си дъщеричка на ръце, е нападната пред дома си от бащата на момиченцето и то буквално е изтръгнато от ръцете й. След инцидента бащата доброволно се е явил полицията, където заедно с майката са подписали протокол за предаване на детето по определения им режим за контакти през лятото, съобщиха от Районното управление в Елин Пелин.

Полицейските служители оказали и съдействие на държавен съдебен изпълнител, от когото е изготвен протокол, а в присъствието на служители на Дирекция „Социално подпомагане“ детето е предадено на бащата. От родителите и роднината на бащата са снети сведения и съставени предупредителни протоколи . От РУ – Елин Пелин уточняват, че през последните месеци униформените неколкократно са оказвали съдействие във връзка с подадени жалби от всеки от двамата родители за неизпълнение на съдебни решения.  По случая е образувана и проверка.

По инициатива на Държавната агенция за закрила на детето в партньорство с Агенция за социално подпомагане, чиито структури са отделите за закрила на детето, се актуализира методическото ръководство за работа по случаи на деца, въвлечени в спорове между родителите и в риск от родителско отчуждение.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft