Зодиите които са най-големи проклетници-Лъв-Нарцистичен проклетник, Дева-Отмъстителен проклетник, Водолей ..

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Зодиите които са най-големи проклетници-Лъв-Нарцистичен проклетник, Дева-Отмъстителен проклетник, Водолей ..
1288412
Зодиите които са най-големи проклетници-Лъв-Нарцистичен проклетник, Дева-Отмъстителен проклетник, Водолей ..

Овен – Импулсивен проклетник . Първо мачкаш, а после с ангелска физиономия се опитваш да замажеш нещата.

Телец – Жесток проклетник .

Хем се правиш, че няма проблем, хем в същото време обмисляш отмъщението си – бавно, мъчително и удрящо на най-болезненото място.

Близнаци – Несериозен и дразнещ проклетник . То даже не осъзнаваш, че се държиш като проклетник. Вършиш си белите, забравяш ги за секунда, а после с огромно учудване питаш „Ама ти ми се сърдиш! ЗАЩО???“

Рак – Манипулативен проклетник . Как пък все ти си жертвата да му се не види? Как все някой те напада без причина, а ти винаги си бил тооолкова добронамерен. Айде не на нас тия!

Лъв – Нарцистичен проклетник . Да, ти си върхът, а всички останали са боклуци и мястото им е в краката ти.

Дева – Отмъстителен проклетник . Забавяш, но не забравяш. И след години да е, ти пак ще си върнеш всичко, при това с лихвите.

Везни – Подъл проклетник . Тук преиначи, там манипулира, на трето място направо излъга. Плетеш интрига след интрига. А накрая излизаш чист от кашите, които забъркваш.

Скорпион – Ти не си просто проклетник . Ти си най-големият проклетник. В съзнанието ти има хиляди твои си правила и ако някой ги наруши (а това става по около 20-50 пъти на ден) веднага влизаш в ролята на съдник. Ако човек не ти играе по свирката, не може.

Стрелец – Скандалджийски проклетник . Не можеш ли да си държиш езика зад зъбите пък ти? Все обиди ръсиш и все с „добри намерения“. Все ще направиш забележка, все ще вдигнеш скандал. Дори на бабата в трамвая, за да й стане ясно, че никой не е длъжен да й отстъпва място.

Козирог – Ти си комплексен проклетник – безразличие, егоизъм и алчност в едно. Но най-лошото е, че си доволен да ги притежаваш и трите.

Водолей – Циничен проклетник . Заемаш първо място по гаднярство. Готов са да направиш мръсно на някого, само и само после да му се надсмиваш.

Риби – Апатичен проклетник . Ще чуеш през нощта някой да крещи за помощ, ще си наметнеш одеялцето, ще си покажеш леко носа и ще си кажеш, че или е някой луд, или пък не ти влиза в работата да се намесваш. „Всеки за себе си, съжалявам.“

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft