Зрители масово изригнаха срещу "Капките" снощи - Фънки и Рачков да се разкарат! Причината:

вход през zajenata.bg
За Жената
Любопитно
Зрители масово изригнаха срещу "Капките" снощи - Фънки и Рачков да се разкарат! Причината:
49208
Източник: razkritia.com
Зрители масово изригнаха срещу "Капките" снощи - Фънки и Рачков да се разкарат! Причината:

След снощното шоу по Нова търпението на зрителите преля и те започнаха да заливат страниците на "Капките" в социалните мрежи с възмутени коментари. Желанието на публиката е, Фънки и Рачков да се разкарат от „Капките“.

Изразявайки открито възмущението си, феновете се надяват продуцентът Маги Халваджиян да им обърне някакво внимание и да вземе мерки.

Според почитателите на шоуто за имитации форматът е интересен, но Фънки и Димитър Рачков прекаляват. Фънки – със заяжданията, а Рачков – с лиготиите. Феновете са на мнение, че изказванията им трябва намалеят. Други пък пишат, че шоуто трябва да се съкрати поне с час, за да може да се ограничи ефирното им време, което водещите изпълват с глупости и неуместни шеги. Всички са категорични, че шоуто има нужда от освежаване, а водещите и журито  се изчерпали и не им е там мястото.

Рачков и Зуека

„Крайно време е да съкратят шоуто поне с един час, за да можем да се насладим на участниците и така няма да има време за останалите безвкусни лиготии. С последните се измества съвсем замисълът на шоуто“, „Форматът е интересен, но нека се ограничат изказванията на Рачков и Фънки. На фона на хубавите изпълнения лъха простотия. То бива лигавщина и простотия, но тяхното минава всякакви граници“, са някои от мненията на феновете.

Фънки

Изобилстват и критиките към водещите, и то най-вече към Димитър Рачков. „Рачков прекалява вече! Това им поведение ще ме откаже от шоуто“, „Тази година шоуто е пародия. Зуека и Рачков прекалиха в простотиите“, „Рачков пак не изневери на себе си, такава лигня просто“, критикуват зрителите държанието на водещия. Според тях не само Рачков, но и цялото жури е за смяна и най-вече Димитър Ковачев. „Фънки не би трябвало да е част от журито“, „Крайно време е да смените Фънки! И без това не се справя добре като жури, само се излага“, „Що не се гръмне Фънки? Думи нямам за това недоразумение…“, „Фънки има проблеми със света… Да ходи да си почива… Има нужда“, това са само част от критиките към Димитър Ковачев.

Ще се задейства ли Маги Халваджиян? Ще послуша ли феновете? Предстои да видим.

Дай твоята оценка:
3 от 15 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft