Изберете ангел пазител и ще получите съобщение отгоре-Големи промени, Нова любов, Хармония

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Игри и тестове
Изберете ангел пазител и ще получите съобщение отгоре-Големи промени, Нова любов, Хармония
28642
Изберете ангел пазител и ще получите съобщение отгоре-Големи промени, Нова любов, Хармония

Поемете дълбоко въздух и спокойно разгледайте снимките. Кой ангел привлече вниманието ви?

1 Научете се не само да давате, но и да приемате!

Вие сте от тези, които се грижат за нуждаещите се, но не се притеснявайте да приемате помощ от другите. Не правете всичко сами, не се страхувайте да помолите другите за помощ - няма от какво да се срамувате. Получаването на подкрепа е толкова естествено, колкото и да я предоставяте. Освен това, научавайки как да направите това, ще откриете, че имате повече ресурси, които да споделяте с другите. Но всеки ден светът ни дава хиляди подаръци. Това е красотата на природата, добротата на хората един към друг, прегръдката на близките. Просто бъди благодарен за всичко, което имаш, и без да имаш съвест, приеми тези безценни подаръци.

 

2 Бъдете търпеливи и хармонията ще се върне в живота ви!

Вашите молитви са отговорили. От време на време в живота ви има моменти, когато усещате промяна в баланса поради ежедневните стресове и изискванията, които трябва да бъдат изпълнени. Това не може да не се отрази на отношенията ви с другите. 
Всичко това създава хаос във вас и се отразява във вашата среда. Време е да възстановите хармонията във взаимоотношенията с приятели, близки и колеги. Доверете се на Бог, когато почувствате, че нещо в живота ви се обърква и Той със сигурност ще помогне. 
Важно е да запомните, че дисбалансът и естественият жизнен поток не винаги са ви виновни. Трудности възникват, когато настъпят някакви промени и следователно може да не се чувстваме комфортно, защото никога не знаете какъв ще бъде резултатът. Опитайте се да мислите позитивно. Отпуснете се, защото хармонията и балансът на живота със сигурност ще бъдат възстановени. Бъди търпелив.

 

3 Нова любов ви очаква!

Щом сърцето ви зарасне от стари рани, ще бъдете благословени с нова любов. Ако сте избрали този ангел, това означава, че старата емоционална болка все още надделява над вас. 

Щом се освободите от гняв, вина и други отрицателни чувства, ще откриете нови сили в себе си и ще внесете щастие в живота. Свържете се с тези, които могат да ви подкрепят, докато преминавате през трудни времена. Помнете, че сте обичани и заслужавате щастие.

 

4 Кармичният цикъл току-що завърши в живота ви!

Този избор показва завършването на кармичен урок или цикъл, в който успешно сте приключили договорености или дългове от миналото. Това може да се дължи на трудна ситуация, възникнала наскоро в живота ви, или трудно преживяване с човек, отношенията с които са донесли много болка или са ви отнели много енергия. Разбира се, ще трябва да се сблъскате с още много неща в живота, но това, което сте преживели, няма да се върне отново. 
Имате шанс да се адаптирате към възходите и паденията, които все още трябва да преживеете много. Благодарение на гъвкавостта ще можете да реализирате мечтите си. Каквото попадне в начина ви на живот, не забравяйте, че и това ще отмине. Така ще можете да намерите дългоочакваната стабилност. За да подобрите настоящата ситуация, се адаптирайте към цикличния характер на живота.
Продължете да посрещате нови предизвикателства с високо вдигната глава, отнасяйте се към всички с любов и уважение и ще бъдете възнаградени.

 

5 Време е да се насладите на простите радости от живота!

Предвид неистовия темп на живот и броя на изискванията, които животът ни представя, рядко включваме удоволствия в нашия списък от ежедневни дейности и ако правим това, тогава в случай на други неща, веднага ги изтриваме като ненужни. Спомнете си само, кога за последен път сте правили нещо, само за да се чувствате по-добре?
Сега е време да се насладите на простите радости от живота. Пригответе някое специално ястие за себе си и се насладете на неговите вкусове и аромати. Слушайте звуците на дивата природа. Гледайте играещите деца или животни и по-добре се присъединете към тях! Легнете в прегръдка с любимия човек. Разходете се на плажа или в гората. Ако се чувствате виновни, че си позволявате да се отпуснете и да се насладите на живота, послушайте себе си и се опитайте да определите откъде идва това чувство. Напомнете си да се наслаждавате на живота. И ако не си позволите да направите това, тогава всички чувства ще се атрофират и ние ще станем емоционални инвалиди. 
В същото време не забравяйте, че ако се отдадете на желанията си във всичко, можете да загубите вкуса им към тях и да спрете да ги оценявате. И дори да развиете болезнена зависимост в себе си. Не забравяйте, че в живота всичко се нуждае от баланс.

 

6 Виж и намери!

Събудете детето в себе си и напомнете за красотата на прости неща в живота. Ако сте избрали този ангел, знайте, че сте на правилния път. Не забравяйте за мечтите си, че невинно дете все още живее вътре във вас. Правете това, което ви създава усещане за щастие. Дори и да не успеете, винаги следвайте командата на сърцето си. Не се отказвайте и скоро всичко ще стане на мястото си. Помолете Всемогъщия да освети пътя ви и да ви насочи по правилния път.

 

7 Изпълнете живота си с това, което сърцето ви иска!

Ние се въртим като катерици в колело, опитвайки се да постигнем нещо и да станем някой, когото обществото иска да ни види. Потапяме се в ежедневието си и забравяме за истинските си желания. Спираме да правим това, което ни носи радост, отлагаме приятни неща за по-късно, по времето, когато получим желаната работа, постигнем някаква цел, ще спечелим достатъчно. Чакаме митична свобода, след която ще бъдем свободни да правим каквото си поискаме. 
Позволете си да правите това, което ви кара да се чувствате живи. Спомнете си какво ви мотивира да ставате сутрин от леглото и да живеете всеки ден, какво ви изпълва с волята за живот. Какво прави очите ви да светят и прави походката лесна? Какво изпълва тялото с радост и ви кара да се усмихвате широко?

Вярно е, че любовта може да лекува всякакви рани и да отвори всякакви врати, но можем да прекрачим прага именно поради страстта. Потъвайки в това, което наистина обичаме, ние напълно разбираме какво означава да живеем. Именно в такива моменти забравяме за времето, чувствата и границите, които ни задържат. 
Чувстваме се подмладени, това ни помага да успеем във всички области от живота си. Не забравяйте да запълвате всеки ден с това, за което лежи сърцето ви.

 

8 Големи промени ви очакват!

В живота ви настъпват големи промени. Успяхте да разрешите проблеми с миналото си и сега, най-накрая, истинската ви същност започва да се появява. Продължете духовното си пътуване и се научете да бъдете себе си. Имате какво да предложите на света, просто сте това, което сте. Любовта е изпълнена с магия, защото има силата да променя всичко. 

Любовта, която носиш в себе си, може да докосне не само близките ви, но и целия свят. Когато разберете колко сте красиви в действителност, не само ще станете по-уверени в себе си - можете да промените тези около себе си. 

От време на време не забравяйте да сте сами с природата. Силата й ще ви помогне да осъзнаете собствената си сила. Следващите няколко седмици или дори месеци от живота ви ще ви донесат дългоочакваното изцеление.

Дай твоята оценка:
3 от 2 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft