Изберете си око и вижте отговора

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Игри и тестове
Изберете си око и вижте отговора
3957
Изберете си око и вижте отговора

Погледнете снимката, преди да сте 6 различни очи. Изберете един от тях и той ще разкрие тайните на вашето подсъзнание!

Резултати:

1. Око-сърце
Вие сте човек, чиято енергия е насочена към други хора. Вашето призвание помага на хората. Обичате да правите нещо добро за другите и сте доволни, когато наистина получите помощ.

2.

Часовници
Търсенето на смисъл е вашата цел. Вие сте търсач, но винаги гледате в себе си. Вие сте философ и малко мизантроп. Често сте сами със себе си, ангажирани сте с изпълнението на техните идеи. Вътрешното ви око е насочено навътре.

3. Лабиринтът на очите
Вие сте студен и пресметлив човек, който винаги има план. Знаете, че всичко в живота не е перфектно, но просто не може да ви подхожда. Правите всичко, за да вървите по план към вашата цел.

4. Заключване на очите
Имате любопитство към всичко, което ви заобикаля, затова често забелязвате подробности за случващото се, което мнозина просто пренебрегват. Вътрешното ви око е насочено към изучаване и анализ на случващото се. Обичате да събирате неща, често изграждате някои теории и ги тествате на практика.

5. Червени очи
Вие сте ярка личност, която никога не остава незабелязана. Обичате да изненадвате другите, това ви доставя вътрешно удовлетворение. Подсъзнанието ви е фокусирано върху вашите собствени чувства и усещания.

6. Окото е слънцето
Вие сте човекът, който вижда възможности във всяка ситуация. Не се страхувате от проблеми, защото за вас те просто не съществуват. Винаги ще намерите добро там, където другите се заблудят.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft