Изберете сърце и то ще ви каже какво ще ви попречи в бъдеще

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Изберете сърце и то ще ви каже какво ще ви попречи в бъдеще
11273
Изберете сърце и то ще ви каже какво ще ви попречи в бъдеще


Погледнете снимката и изберете едно от четирите сърца.


жълт


Ако сте избрали жълто сърце, тогава стабилността и хармонията са важни за вас в живота. Не сте от онези хора, които са готови да се впуснете в приключения и да вземете спонтанни решения. Животът ви върви добре според предписания план. Ти си отворен към света.
Вашият основен страх е загубата на любим човек.

Тъмно синьо


Сърцето на тъмносиньото е избрано от целенасочени хора, които имат ясни цели в живота и винаги се стремят да ги постигнат. Тези хора винаги правят всичко по план и ако има някакво отклонение от плана, тогава това може да се отрази на тях.
Основният страх е да излезете от зоната на комфорт, а именно да се отдалечите от определения план и съответно да се появи паника.

червен
 

Ако вашият избор падна върху червено сърце - вие сте спокоен и разумен човек, а в живота - наблюдател. Понякога сте много уязвими и всяка незначителна дреболия може да ви разстрои.
Най-големият ви страх са конфликтни ситуации и много често приемате неутралитет. Като се има предвид, че сте човек, който не влиза в конфликти и се страхува да обиди някого, спокойно можете да бъдете наречен мек и неконфликтен характер.

Син

Хората, които избират синьо сърце, са много емоционално зависими от това, което ще кажат другите. За тях е много важно да знаят как изглеждат в очите на другите и какво мислят за тях.
Основният страх е осъждането от другите. Те обичат да са винаги и навсякъде първи, когато другите са равни. И без значение, благодарение на това те са щастливи.
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft