Изберете цвете-Този психотест ще каже цялата истина за вас

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Игри и тестове
Изберете цвете-Този психотест ще каже цялата истина за вас
1931
Изберете цвете-Този психотест ще каже цялата истина за вас

Просто изберете цветето, което ви харесва най-много.

Казват, че преди да направим нещо за другите, трябва да се научим да обичаме себе си. Има голяма разлика между това да се отнасяш добре към себе си и да си здрав, и нарцисизъм и егоизъм.

Това, че приемате мислите, тялото и начина си на съществуване, не означава, че трябва да сте отдръпнати или арогантни към другите. Този тест на картината действа върху нашето подсъзнание и тества това, за което наистина сме готови. Готови ли сте да вземете този тест? Ще ви отнеме само няколко секунди.

Тест: колко нарцистичен си?

Погледнете снимката по-горе и помислете кое цвете ви харесва най-много. Външният вид не е толкова важен - ако чувствате фино „привличане“, тогава изберете цветето, което е успяло да се изрази. Доверете се на интуицията си! Дайте си няколко секунди и ...
Ако вече имате свой кандидат, прочетете следните отговори:

Цвете номер 1
Ако сте избрали първото цвете, това означава, че характеристиката на нарциса не ви засяга по никакъв начин. Вие знаете как да приемате критика от другите, но при условие, че тя е градивна. Обичате да се грижите за хората около вас и да им показвате голямо състрадание. Обичате да слушате другите и да им давате добри съвети.

Цвете номер 2
Второто цвете символизира човек с така наречения „здрав нарцисизъм“. Вие познавате себе си - силните и слабите си страни - и обичате да бъдете в центъра на вниманието. Вие приемате своите сенки и блясък и не се срамувате от нито едно действие, което правите.

Цвете номер 3
Този символ е избран от хора, които са съвестни, интелигентни и креативни. Имате математическо мислене и всички вече са наясно с всичките ви дарби и таланти. Не обичате да се хвалите с постиженията си, но сте много благодарни за тях.

Цвете номер 4
Ако сте привлечени от четвъртото цвете, това означава, че сте специален нарцис. Обичате се толкова много, че не можете да видите нищо отвъд върха на собствения си нос! Вашите дела ви поглъщат толкова много, че ви е трудно да погледнете съдбата на други хора. Заобиколили сте се изключително с хора, които задоволяват нуждите на вашето подвижно его.

Цвете номер 5
Вие сте много смирен, но имате и солидно усещане за собствената си стойност. Уважавате себе си и се грижите за собствените си граници, но това не означава, че винаги трябва да сте в центъра на Вселената.

Цвете номер 6
Посочихте ли цвете номер 6? Това означава, че имате предразположение да бъдете нарцисист, но можете да бъдете лоялен, услужлив и чувствителен приятел едновременно. За съжаление, вие постоянно чувствате, че само вашият начин на мислене или действие е правилен и другите винаги трябва да ви следват.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft