Какво да не забравите на разходка с бебето

вход през zajenata.bg
За Жената
Родители
За бебето
Какво да не забравите на разходка с бебето
4754
Какво да не забравите на разходка с бебето

 

 

 

 

 

За много майки с първо дете да забравят нещо жизнено важно, когато излизат с бебето си, е задължително преживяване. Вие обаче няма да сте в това число, ако спазвате краткия списък с неща, които да не забравяте, когато събирате чантата си за разходка с бебето.

Памперси

Разбира се, че не може да забравите памперси! И все пак, някои майки слагат един-два, за да открият по-късно, че не са взели достатъчно.

Не искате да оставите детето си по голо дупе, нали? Ако не, добра идея е да планирате по 1 памперс за всеки час и половина, в който сте навън. Може и да не се наложи да сменяте памперси на всеки час и половина, но е по-добре да сте подсигурена.

Мокри кърпички

И то всякакви видове. Ще ви трябват не само за бебето, но и дезинфекциращи за пазарските колички и нещо за почистване на биберона и бебешките шишенца. Вместо да търсите къде да ги измиете, ако паднат на пода, много по-лесно и удобно е да имате кърпичките с вас.

Допълнителни дрешки

Не бъдете от онези майки, озоваващи се с голо бебе, защото са забравили да вземат допълнителни дрешки. Често бебетата се изпускат или пък се цапат с други неща. Най-добре да вземете две допълнителни екипчета, ако излизате за целия ден. Ако излизате само за няколко часа, едно ще свърши работа.

Допълнителна фланелка за вас

Примирете се. Бебетата плюят и понякога е доста неприятно. Но вие ще бъдете подготвена майка и ще сте пъхнали една фланелка за себе си в чантата с бебешки неща за навън или в колата си и за нула време ще миришете добре и на свежо отново. Добре е да сте подготвена, нали?

Дъвкалка

Ще ви спаси живота, когато сте на покупки или се опитвате да се насладите на сватбата на някой член от семейството. Болките от растящите зъбки могат да започнат по всяко време, така че е добра идея да имате винаги под ръка, ако се случи.

Лекарства

Друг важен атрибут е лераството за колики (а и някое болкоуспокояващо за вас самата, когато плачът от коликите ви причини главоболие). Никога не знаете кога ще ви потрябва нещо такова, така че по-добре да носите със себе си, ако се наложи. Друго лекарство, което е добре да е с вас, са капките против газове. Ако кърмите, понякога храната ви не се отразява добре на бебешкото стомахче. Резултатът е пищящо бебе. Поправете го бързо, като му дадете от капките за газове. Ще станат най-добрия ви приятел.

Ключовете ви, пари, червило

При наличието на доста стилни чанти за памперси в днешно време е лесно да комбинирате такава чанта със своята дамска. Повечето чанти имат място за всичките ви лични неща и така елиминират дамската ви чанта от картинката. А това е доста добре – приготвяте една чанта, бебешкото столче за кола и сте готова за деня!

Да бъдат подготвени е това, което добрите майки правят най-добре. Така че, следвайте този списък, като разбира се добавете и нещо друго, ако се нуждаете от него, и бъдете готова за всичко.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft