Как да впечатлим мъж зодия Дева

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
Как да впечатлим мъж зодия Дева
87788
Как да впечатлим мъж зодия Дева

 

Мъжът Дева е с хладна външност, но много чувствителен вътрешно. Той има огромно уважение към жените и се отнася с тях като с равни.

Харесва жените, които разбъркват емоциите му, защото често той не е способен да ги изрази и това води не само до вътрешни душевни конфликти, но се отразява и на отношенията във връзката. Мъжът Дева е търпелив и разбиращ. Не харесва твърде бързото сближаване, и ако се опитате скоро да се прекрачите бариерите помежду ви, той може да го сметне за заплаха и да се отдръпне. Той има нужда от жена с класа, която не е импулсивна, или нетрадиционалистка. Той няма да ви сваля звезди и да бъде романтичен, но винаги ще бъде до вас и ще бъде лоялен. 

Как да впечатлим мъж зодия Дева 
Мъжете Дева имат нужда от интелектуална стимулация. Можете да ги впечатлите с факти и детайли. Винаги се опитват да достигнат до заключение и не харесват разговори, които не водят до никъде. Винаги разговорът трябва да се приключи с някакво заключение, или да стигне до логичен край, дори и вие да не сте съгласни с това. Не бъдете спонтанни с тях, защото те не обичат бързите решения и са консервативни. Имат нужда да обмислят нещата. Това не означава, че са с бавна мисъл, мозъкът им пресмята всички възможни варианти. Не се опитвайте да проникнете в съзнанието им, защото няма да ви допуснат да разберете какви са истинските им чувства, освен ако връзката ви вече не е стабилна и сигурна. Те няма лесно да разкрият чувствата си и ако решат да го направят, те ще преценят по какъв начин и кога. Мъжете Дева са природно притеснителни и се притесняват постоянно. Не позволявайте да го предадат и на вас. Не му давайте повод да се притеснява, защото това го наранява жестоко. Дайте му възможност да води, защото той обича да контролира, това, което се случва. Дръжте връзката жива и и не бъдете вулгарни, защото те обичат спокойното и класно обкръжение и хора. 

Ерогенни зони на мъж Дева
Областта около стомаха е чувствителна при тях. Галете ги там, правете кръгообразни движения с пръстите си, дори му направете лек масаж на това място. Това ги кара да се отпуснат. Бъдете нежни, без никакви резки движения, или шляпване и захапване. 

Секс с мъж зодия Дева
С течени е на времето, мъжът Дева става все повече чувствителен. Това не са хора, които може да се впуснат във връзка за една нощ. Твърде консервативни са за това. Очаквайте сексът да е директен, без излишни движения, разнообразни места и игрички. Дева мъж не е много сексуален знак и това не е от огромно значение за него. Веднъж, след като връзката е дълготрайна, той е готов да експериментира малко с различните техники и предигра, но всички останало с Дева изисква много време и то едва след като бъдат претеглени добре плюсовете и минусите.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft