Как да подобрите визията и стила си

вход през zajenata.bg
За Жената
Мода
Дизайнери
Как да подобрите визията и стила си
22472
Как да подобрите визията и стила си

 

 

 

 

 

 

Пролетта вече е тук и момента е много подходящ да помислим за нов външен вид и модерен стил. Не е нужно напълно да преобразяваш визията си, както може би си направила в началото на новата година, но една малка промяна винаги е добра идея.

Ще бъдете изненадани колко малки неща могат да променят вашата визия. Всъщност някои от тези съвети за промяна на визията са доста малки, но правят изключително силно впечатление у околните. Така че, ако искате да направите впечатление можете да пробвате някои от тях.

 

 

1. Направете си нова прическа

 

 

Ако от много време искате да направите нещо ново с косата си, сега е перфектният момент. Не е нужно да правите драстична промяна с прическата си, ако разбира се това не е търсения от вас ефект, но вместо това можете да се фокусирате на нещо простичко, но истински различно. Например можете да подстрижете косата си на пластове или да си направите модерен бретон. Можете да промените цвета на косата си или да си направите цветни кичури. А ако сте достатъчно смели можете да кажете на фризьора си да ви направи прическа по негов избор, защото той най-добре може да прецени кое ще ви отива най-много.

 

 

2. Купете си един модерен аксесоар

 

 

Ако сте като мен и вие понякога се притеснявате да си купите моден аксесоар, които изглежда твърде модерен, защото не сте сигурни дали ще го носите достатъчно за да оправдае цената си. Същото важи и за обувки, и аз обичам обувки. Така че, за да актуализирате визията си си купете само един модерен аксесоар, който е от тенденцията, която вие харесвате най-много. Бъдете смели, независимо дали това е чифт тесни дънки или шапка, и го носете като негов притежател.

 

 

3. Купете си нов сутиен

 

 

Какво? Знете го нали? Това наистина може да подобри вашия външен вид. Изберете си нещо наистина царствено, с което да се чувствате като принцеса и разбира се във вашия размер. Отидете в магазина, измерете всичко, което ви допада и се спрете на най-подходящия за вас. Бъдете смели и изберете стила, който най-много ви допада.

 

 

4. Не носете неща, които не харесвате

 

 

Имате ли дрехи, които мразите, но не можете да изхвърлите? Още по-лошо е ако понякога ги носите, въпреки че ги мразите. Защо ще носите нещо което мразите? Защо някой би го носил? Един лесен начин да подобрите визията си е да изхвърлите всички тези дрехи. Този път бъди без компромисна и изхвърли всички от гардероба си!

 

 

5. Не носете дрехи, които не са ваш размер

 

 

Аз мисля, че всяка жена има поне една дреха, която не е за нея, било то физически или въпрос на стил, но все пак я носи. Аз също съм правила тази грешка, въпреки че е много по разбираемо от грешка номер 4. Аз също харесвам някои от нещата, които не са мой размер или мой стил, но те въпреки това не ми стоят добре. Ако имате такива дрехи веднага се отървете от тях!

 

 

6. Направи обиколка по магазините

 

 

В допълнение към купуването на един моден аксесоар, вие трябва да поглезите себе си още малко. Отиди в мола и си купи един невероятен топ, едни готини дънки, някакво бижу и разбира се някакъв нов грим -  и по специално нов цвят червило или сенки. Ще бъдете изумени как тези малки придобивки ще променят коренно визията и стила ви!

 

 

7. Пробвайте нещо ново

 

 

Независимо дали това е нов начин за разкрасяване, нов начин да носите косата си, нов аксесоар или нещо подобно, експериментирайте със себе си. Няма да можете да промените външния си вид и стил ако не пробвате нещо ново. То може да бъде абсолютно всичко, стига да ви кара да се чувствате красива и желана.

Промяната на вашата визия и стил не налагат задължително да вложите много пари и услилия. Понякога малките неща правят големите промени. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft