Как номерът на дома влияе върху семейното богатство и просперитет

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Как номерът на дома влияе върху семейното богатство и просперитет
3051
Как номерът на дома влияе върху семейното богатство и просперитет

Нумеролозите отбелязват, че номерът на апартамента е пряко свързан с финансовите потоци и късмета на всеки, който живее в него. Експертите говориха за това какво може да означава номерът на вашия апартамент.

Много хора използват финансови талисмани, без да осъзнават, че номерът на собствения им апартамент може да бъде такъв талисман. Числата оказват огромно влияние върху всичко, на което ни е скъпо, както и върху самите нас.

Нумерологични изчисления

Науката за енергетиката на числата работи само с числа от 1 до 9. Ако вашият апартамент има едно от тези числа, нямате нужда от изчисления. Започвайки с числото 10, ще трябва да преобразувате номера на апартамента в число от 1 до 9.

За да направите това, съберете всички цифри от това число.

Например, ако имате апартамент номер 12, тогава 1 + 2 = 3. Вашият съдбен номер е три. Ако имате число 59, когато добавяте числата, получаваме 5 + 9 = 14. В този случай добавете отново 1 + 4 = 5. След като сте получили числото от 1 до 9, трябва да го дешифрирате.

Декодиране на номера на апартамента

1 . Ако вашият апартамент има номер 1 или този номер е получен при изчисленията, това означава, че имате много финансов късмет. Човек увеличава просперитета, но не директно, а чрез опитите на Вселената да помогне на хората в нови начинания. Това число дава мощен импулс, жалко да се работи и да се постигне нещо ново.

. Това е неутрален номер, въпреки че такъв номер на апартамент може да бъде полезен в някои ситуации. Например, ако човек е на свободна практика и работи от вкъщи, двойка ще му помогне да се съсредоточи върху бизнеса.

3 . Номер 3 е духовно число, така че е абсолютно неутрално за финансовото благосъстояние. Амбициозните хора, които искат значително да увеличат доходите си, е по-добре да не избират апартамент с такъв номер.

4 . Това число обича баланса във всичко. Той няма да окаже голяма подкрепа във финансовата сфера, но ако има някакви проблеми в тази посока, числото 4 ще бъде полезно. Апартаменти с такъв брой се заемат предимно от хора, които се справят добре и стабилно във всички райони.

5 . Числото 5 представлява средната основа. Той предотвратява появата на рискове и е много подобен по своето действие на Четирите.

6 . Той е покровител на творческите хора, които са постоянно ангажирани в творческата област. Това число помага да се харчат пари правилно, а също така генерира нови идеи в съзнанието на хората, които по-късно могат да се използват за увеличаване на печалбите.

. Номер на късмета. Помага на хората да останат на повърхността в трудни ситуации. Експертите на сайта dailyhoro.ru смятат, че 7-те помага да спечелите от лотарията и има силен ефект върху късмета като цяло.

. Най-силният и най-добрият номер за хора, които искат да забогатеят. В такава къща винаги ще се намерят пари, защото Осмицата отваря паричната чакра . Това число привлича богатството, като има благоприятен ефект върху мотивацията на хората, способността им да спестяват пари и да ги инвестират правилно.

. Това число има изключително положителен ефект върху финансовия успех. Помага да се докарат нещата започнати до края, дава творчески тласък. С Деветка на входната врата парите вече няма да са мечта. Те ще станат реалност.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft