Кармично Пълнолуние утре: ако сте РИБИ оценявайте подаръците; ако сте ТЕЛЕЦ,СКОРПИОН изяснете ясно желанията си на Вселената!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Кармично Пълнолуние утре: ако сте РИБИ оценявайте подаръците; ако сте ТЕЛЕЦ,СКОРПИОН изяснете ясно желанията си на Вселената!
16311
Кармично Пълнолуние утре: ако сте РИБИ оценявайте подаръците; ако сте ТЕЛЕЦ,СКОРПИОН изяснете ясно желанията си на Вселената!

Карма е духовната идея, която сочи, че благосклонността на вашите действия влияе на вашето бъдеще. Но ако вземате решения по своя собствена воля, как може да е така, че един човек зодия Близнаци да има същия хороскоп като друг със същата зодия?

Астрологът Маргьорит Манинг, автор на световно известната книга „Космическата карма“: Разбирането на Вселената казва, че кармичната астрология не означава, че във вашият хороскоп „всичко е предопределение“.

"Вашият хороскоп е за специфични позиции на планетата, които са при раждането, за да очертаят избраните граници на вашия личен план за развитие", пише Манинг в книгата си.

"Тези мощни енергии просто функционират като ваш астрологичен компас, който ви води към определени преживявания, ситуации и взаимоотношения, като генерират най-добрите обстоятелства, за да ги признаете и развиете."

Базирайки се на астрологичните модели и на 12-те закона на кармата, ето как тя ще повлияе на зодията ви при това пълнолуние в Скорпион:

Стрелец

Щедрият Юпитер остава във вашия знак до началото на декември 2019 г.

и като ваша управляваща планета, трябва да очаквате още по-голямо изобилие от миналата година.

Козирог

 Това Пълнолуние ще ви накара да погледнете към себе си с нова перспектива. Тук има шанс да практикувате Закона за смирението, където ще приемете истинската реалност за нещо. Може би се оценявате недостатъчно - вие имате по-голямо въздействие върху живота на любим човек, отколкото осъзнавате.

Водолей

Проблемните квадрати между Юпитер и Нептун биха могли да означат, че вашата общност ще тълкува погрешно вашите намерения. Но не се притеснявайте; докато продължавате да достигате и работите за връзките си, те ще ви укрепят и заздравят вашата кармична енергия.

Риби

С нетърпение очаквате бъдещето си, но това Пълнолуние ще ви насочи обратно към настоящето. В будистката карма това се нарича Законът на Тук и Сега. Практикувайте внимателност и оценявайте подаръците, които имате в настоящето.

Овен

Точно както кармата диктува, ние трябва да бъдем агенти на промяната в собствения си живот. Следвайте инстинктите си и преосмислете частите на живота си, които вече са остарели.

Телец

Това Пълнолуние ви казва да работите. Нищо не може да просперира, ако е застояло или изхабено. Ако сте поспрели, сега е времето да следвате правилото за свършване на намерението и изяснете ясно своите желания на Вселената.

Близнаци

Близнаците са изправени пред най-големия си кармичен тест с това пълнолуние. Може да се изкушите да мислите за егоистичните награди, които идват от настоящите ви проекти и да изгубите фокуса на вашата мисия. Ако оцелеете в този момент, ще бъдете още по-силни.

Рак

Това пълнолуние предизвиква вълнението ви, за да се ангажирате с вашата общност. Следвайте това! Това е кармичната вселена, която ви подтиква да върнете. Щедростта ви към приятели, семейство и непознати ще бъде награда сама по себе си.

Лъв

Това пълнолуние ще ви помогне да разпознаете токсичните взаимоотношения, които влияят върху вас. Можете да се отдалечите учтиво от хора, които действат, без да мислят за вас; пространството ще бъде от полза и на двама ви и ще ви помогне да се съсредоточите върху вашите индивидуални положителни енергии.

Дева

Това Пълнолуние ще подчертае вашия сектор на дисциплината, проверявайки връзката ви между “вяра” и “практика”. Движението на Сатурн ще подчертае желанието ви да практикувате това, което проповядвате.

Везни

Това Пълнолуние ще ви накара да разпитвате за всичко. Но колкото и хаотично да се чувствате, кармичният закон подсказва, че Вселената не е за нас, с цел да се променяме. По-скоро, азът е средство, чрез което ние въздействаме на света около нас. И тъй като  е знакът на равновесие, Везни е специално оборудван, за да даде приоритет на това, което е важно тази година.

Скорпион

Скорпионите имат голям личен магнетизъм и като следствие, може да сте почувствали някаква втора отрицателна кармична енергия при последното Пълнолуние. Безпокойството може да замъгли зрението ви, въпреки усърдието и добрите намерения. Това ще се промени по време на това пълнолуние. Вашата харизма естествено ще възпира токсичната енергия, позволявайки на положителната карма да ви намери отново.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft