Кейт Мидълтън наруши дългото си мълчание: „Надявам се...“

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Кейт Мидълтън наруши дългото си мълчание: „Надявам се...“
16368
Кейт Мидълтън наруши дългото си мълчание: „Надявам се...“

Въпреки че британската принцеса на Уелс, Кейт Мидълтън (42) пропусна репетицията за събитието "Trooping the Colour", тя написа писмо до ирландските гвардейци, които тази година, съгласно дългогодишната традиция, ще участват в парада пред крал Чарлз III, пише Daily Mail.

писмо Кейт

Това е първият път, когато тя "говори", откакто разкри, че има рак през март тази година.

„Исках да ви пиша, защото искам да знаете колко се гордея с целия полк преди "Trooping the Colours.“ Оценявам усилените тренировки на всички тази година за събитието и че прекараха часове и часове, изпълнявайки всичко безупречно. За мен е чест да бъда ваш полковник и много съжалявам, че не мога да приветствам тазгодишния полковник.

Моля, предайте моите извинения на целия полк, надявам се скоро отново да мога да ви представлявам.

Изпращам моите най-добри пожелания и щастие на всички замесени“, каза принцесата в писмо, което написа, което беше прочетено от полковник от ирландската гвардия.

писмо Кейт Мидълтън

ирландска гвардия

Прочетеното бе приветствано с бурни аплодисменти от гвардейците. Припомняме, че Катрин е почетен полковник на ирландската гвардия - част от нейните представителни функции.

Според информация от вътрешни на двореца Кенсингтън източници, битката за здравето на принцеса Катрин може не само да я задържи далеч от общественото внимание за доста време, но може потенциално да разклати ролята й в кралското семейство.

„Принцесата може никога да не се върне към дейностите, в които хората са я виждали преди“, каза източник пред Us Weekly.

По-рано източници, близки до двореца Кенсингтън, разкриха пред британския "Daily Beast", че принцесата на Уелс няма да се появи публично до края на 2024 г., което разтревожи кралските фенове по света.

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft