Кейт Мидълтън призна, че е раждала под хипноза - болезнената истина за бременностите и защо изпитва вина към децата (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Кейт Мидълтън призна, че е раждала под хипноза - болезнената истина за бременностите и защо изпитва вина към децата (Снимки):
43846
Кейт Мидълтън призна, че е раждала под хипноза - болезнената истина за бременностите и защо изпитва вина към децата (Снимки):

Наскоро херцогинята на Кеймбридж , Катрин, даде едно от най-откровените интервюта в живота си за програмата "Happy mom, happy baby". Кейт Мидълтън  за пръв път говори за това, как е родила трите си деца - Джордж, Шарлот и Луис, сподели своя опит и преживяванията си.

Съпругата на принц Уилям призна, че никога не е могла да се нарече щастлива бременна. В крайна сметка по време и на трите бременности тя страдала от постоянно неразположение и токсикоза. 

Кейт Мидълтън интервю

"По време на бременността се чувствах толкова зле, че наистина заобичах раждането...

Защото всъщност това беше събитие, което, знаех, определено ще сложи край на всичко! Но също така знам, че някои жени имат много, много трудни раждания. Нито една бременност не е като другите, нито едно раждане не минава по същия сценарий", подчерта Кейт Мидълтън.

Херцогинята също за първи път потвърди, че е родила под хипноза. Според Мидълтън това е помогнало „да вземе всичко под контрол при раждането“, а също така призна, че принц Уилям непрекъснато се опитвал да ѝ помогне и правел всичко, което зависи от него.

"Чрез хипнораждането наистина осъзнах силата на ума над тялото, защото трябваше да опитам абсолютно всичко, за да успея да помогна на себе си по време на раждането. Всичко, което направих, направих за себе си. Медитация, дълбоко дишане и други подобни - всичко, което се преподава в курса по хипнораждане - наистина усетих силата", призна Катрин.

Кейт Мидълтън раждане

По време на интервюто херцогинята на Кеймбридж също си спомни емоциите, които изпитала, докато стояла с новороденото на верандата на болницата "Сейнт Мери". Тя каза, че в един момент започнала да изпитва страх, вълнение, а също и благодарност за подкрепата, оказана от обществеността.

Кейт Мидълтън също говори за чувството на вина към децата си и уточни, че тя го изпитва през цялото време.

принц Джордж и Принцеса Шарлот

"Това е постоянно предизвикателство, с което се сблъскват дори онези майки, които не се опитват да жонглират с работата и семейния живот... Винаги поставяш под въпрос собствените си решения, мнения и други подобни. Мисля, че започва от момента, в който имаш бебе!", допълни херцогинята.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft