Кога е новолунието през януари 2020 г-Какво може да направите, за да успете в този ден

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Кога е новолунието през януари 2020 г-Какво може да направите, за да успете в този ден
1910
Кога е новолунието през януари 2020 г-Какво може да направите, за да успете в този ден

Астролозите са дали точната дата и час на новолунието през януари 2020 г., както и какво може и какво не може да се направи в този ден. Всяка фаза на Луната влияе на човек по различен начин.

Новолунието през януари 2020 г. ще се състои на 25 януари 2020 г. в 00 часа 41 минути. Това е най-доброто време за реализиране на всички идеи. Не се съмнявайте нито в себе си, нито в правилността на вашите действия. Новолунието е подходящо за гладуване и можете също да спазвате диета.

Какво може да се направи на новолунието през януари 2020 г.

На новолуние е най-добре:

 • почистите тялото и мислите;
 • да отслабвате;
 • откажете пушенето;
 • да мечтаете и да отправяте желания.

Необходимо е да се концентрирате върху най-важното и да не мислите върху всичко наведнъж, тогава ще бъде възможно да реализирате поставените цели. Молете се и медитирайте, практикувайте йога и медитация. Често на новолунието хората правят и четат заклинения, опитвайки се да внесат просперитет, любов и щастие в живота си. Не забравяйте, че тази фаза на Луната влияе негативно на човешкото здраве.

Може да възникне:

 • апатия;
 • загуба на сила;
 • рязка промяна в настроението;
 • раздразнителност и нервност;
 • безразличие към света наоколо;
 • затруднена концентрация;
 • сънливост.

Това е периодът, в който трябва да черпите енергия, без да се опитвате да решавате сложни проблеми, както и повече почивка, отколкото работа.
Какво не можете да направите на новолунието през януари 2020 г.

По-добре е да се откажете от тежък физически труд, за да се избегнете стреса, защото тялото е отслабнало от влиянието на новолунието. Не шофирайте, ако е възможно, пийте повече течности и не пийте алкохол. Повечето инфаркти, инсулти се случват по време на новолунието, поради това не трябва да се излагате на допълнителен риск.

Важните бизнес срещи, отчитане, подписване на договори и международни бизнес пътувания трябва да бъдат отложени за още един ден. Не се препоръчва да променяте стила, прическата и да се премествате на ново място. Опасно е да купувате козметика и особено парфюмерия: възприемането на реалността в такъв момент е изкривено, така че когато настъпи друга фаза на Луната, всичко това може да не е полезно.

Не се карайте ако някой ви изкара извън равновесие, не реагирайте на агресия и не се поддавайте на провокации. Ако настроението  ви е лошо, по-добре е да останете вкъщи, а не да се срещате с приятели и да ходите на гости. Не носете негативност на други хора. Отпуснете се, наспете се, вземете топла вана и отидете до басейна. Можете да резервирате масаж и да си купите ароматни продукти за душ.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft