Контра филе с гъби
контрафиле - свинско 720 гр.
	масло - 170 гр.
	зеленчуков бульон - 2 кубче
	брашно - 100 гр.
	чесън - 10 гр. смлян
	гъби - манатарка 350 гр.
	бяло вино - 100 мл.
	сол - 8 гр.
	аспержи - 100 гр.
	коприва - 100 гр.
	мента - листа
От свинското контрафиле се оформят пържолки с дебелина 1.5 см. В подходящ тиган се поставя кравето масло. Запържват се леко от двете страни.
Добавят се предварително почистените и нарязани: манатарки, чесън и листни подправки. Прибавя се виното, а след изпаряването му и предварително разтвореният във вода зеленчуков бульон. Посолява се и се задушава до готовност в получения сос.
Ястието се оформя с гарнитура от задушени в 50 гр. масло коприва, аспержи и стрит зеленчуков бульон . Декорира се с листа от прясна мента.

                            
                            
                            
                            
                            
                            







