Кралица Елизабет наложи тези железни правила на Меган! Ето какво е да си новата принцеса на Англия

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Кралица Елизабет наложи тези железни правила на Меган! Ето какво е да си новата принцеса на Англия
5925
Кралица Елизабет наложи тези железни правила на Меган! Ето какво е да си новата принцеса на Англия

Новата принцеса на Англия Меган Маркъл трябва да спазва железни правила заради кралица Елизабет . Тя не само се учи на протокол, обноски и поведение в обществото, но вече ще трябва да пътува и по нов начин.

Слуховете гласят, че тя и Хари ще трябва да обявят годежа си до седмици, а междувременно Мег се подготвя за трудната роля на принцеса. Канадката с афроамерикански корени признава, че някои неща са й доста трудни.

Така например, Мег вече има личен бодигард, който я следва неотлъчно. Той се грижи за сигурността й денонощно, което е малко смущаващо, когато двамата с Хари искат да прекарат лично време заедно.

Освен това Мег следва строг протокол по време на пътуване. Тя трябва да бъде придружавана от антураж, който включва охранители, секретари, стилисти, придворни и куп други. И макар Кейт и Уилям да държат свитата си далеч от медиите, публична тайна е, че при всяко пътуване ги съпровождат поне 20 души.

Вече е невъзможно за бъдещата принцеса да облича каквото й харесва. Кралица Елизабет държи новата й снаха да спазва и тази точка от протокола. Обичайно дрехите на кралското семейство са подбрани месеци по-рано, преди всяка тяхна изява. И не се променят, освен в краен случай — както се случи с Кейт, след като забременя. Също така, ако трябва да пътуват някъде, дрехите им са съобразени изцяло с националните цветове на държавата, която посещават. И всеки член на кралското семейство има собствен личен куфар, който е със специално избран цвят, монограм, както и други отличителни знаци.

Друг задължителен аксесоар, без който членовете на кралското семейство не се разделят, е черен костюм или черна рокля. Кралица Елизабет настоява този траурен костюм да се включва винаги в багажа им. И то в случай, че някой член на кралското семейство почине. Или се окажат участници в траурна церемония по време на визита.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft