Кристиано Роналдо разтърси с признание за най-трудния момент в живота си: "Пазя праха на сина си и му говорим всеки ден..."

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Кристиано Роналдо разтърси с признание за най-трудния момент в живота си: "Пазя праха на сина си и му говорим всеки ден..."
2484
Кристиано Роналдо разтърси с признание за най-трудния момент в живота си: "Пазя праха на сина си и му говорим всеки ден..."

Интервюто на Пиърс Морган с Кристиано Роналдо по Talk TV, взето от The Sun, продължава да разкрива нови подробности от професионалния и личния живот на португалския ас.

Като оставим настрана проблемите с Манчестър Юнайтед и треньора Ерик Тен Хаг, Роналдо говори и за загубата на сина си Анхел , брат-близнак на Бела Есмералда.

През април Кристиано и Джорджина претърпяха голяма загуба, смъртта на един от близнаците им, което остави голяма празнина в живота им.

„Това беше може би най-трудният момент в живота ми, откакто баща ми почина. "Когато имаш дете, очакваш всичко да е нормално, но да имаш този проблем... трудно е", обясни Роналдо.

Роналдо и Джорджина семейство

Чувствата им бяха смесени от щастието да имат Бела Есмералда в прегръдките си и тъгата да нямат Анхел до тях.

„Понякога се опитвам да обясня на семейството и приятелите си, че никога не съм се чувствал толкова щастлив и тъжен едновременно, както тогава. Трудно е за обяснение. Не става дума за това дали да плачеш или да се смееш, защото е нещо, на което не знаеш как да реагираш, не знаеш какво да правиш."

Роналдо статия

Един от най-трудните моменти за Роналдо е, когато се връщат у дома от болницата:

„Джорджина се прибра и децата попитаха – къде е другото бебе, къде е другото бебе?“.

В този момент Кристиано отишъл със сина си Кристиано Джуниър в спалнята, където и двамата плакали. Докато по-малките деца, Ева, Матео и Алани Мартини, се нуждаели от повече време, за да разберат за какво става въпрос.

„След една седмица казах, нека бъдем честни с децата. Ще им кажем, че Анхел е отишъл на небето. Тогава разбраха. „Няма да лъжа децата си и им казах истината“, казва Роналдо.

Роналдо със семейството си

Освен това Кристиано призна, че пази праха на сина си заедно с този на баща си, починал през 2005 г., в параклис, който е направил в мазето на дома си:

„Непрекъснато говоря с тях и те са до мен. Помага ми да бъда по-добър човек, по-добър баща. Гордея се с това...

Посланието, което изпращат към мен, особено това на сина ми“, призна Роналдо.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft