Как да си направим лунна вода - магията, която сбъдва всички желания:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Полезни съвети
Как да си направим лунна вода - магията, която сбъдва всички желания:
1548
Източник: edna.bg
Как да си направим лунна вода - магията, която сбъдва всички желания:

Луната от векове е омагьосвала и очаровала хората. С поглед, вперен в небето, нашите прадеди са наблюдавали фазите на сребристото светило и са му придавали донякъде свръхестествени свойства .

И днес астролози, вещици и мистици са единни за силата на Луната . Това е едно от двете светила на нашето небе (заедно със Слънцето) и невероятно мощен инструмент за влияние и магия.

Луната властва над фините, подсъзнателни и интуитивни аспекти на същността ни, а нейният гняв и слабости отразяват нашите собствени. Когато се изравним с Луната, ние се докосваме до древен енергиен поток. Един лесен начин да направите това е като приготвите специална лунна вода.

магията на луната

Какво представлява лунната вода?

Можете да приготвите лунна вода , като оставите вода на открито, за да се зарежда под лунната светлина. Тъй като Луната влияе на приливите и отливите в океана, вече има енергийна връзка между водния елемент и Луната. Когато добавите намерение (и може би един-два кристала), можете да създадете инструмент, който може да се използва за всичко – от поливане на растенията, добавка към ваната до почистване на дома ви.

лунна вода приготвяне

Как да си направим лунна вода, която сбъдва желанията:

За да си направите лунна вода, ще са ви необходими:

  • Прозрачна кутия или буркан
  • Вода (от чешма, бутилирана, от река... просто се уверете, че е безопасно да се пие, ако планирате да го направите)
  • Етикет, който отбелязва откога е вашата лунна вода и в кой знак и фаза е (например „Пълнолуние в Телец, 31 октомври 2020“)
  • Безопасни за водата кристали като розов кварц, прозрачен кварц или аметист (по избор)
  • Почистващи билки като див пелин (управляван от Луната), лавандула (за отпускане и лечение), розмарин (за защита) – по избор
  • Запалка и купа за изгаряне на билките (по избор)
  • Желание, върху което да се съсредоточите – мир, любов, здраве (по избор)

Лунната вода традиционно се зарежда през нощта под светлината на Пълнолунието, когато лунната енергия е най-мощна и ние лесно можем да се свържем с нашата интуиция. Можете също така да правите лунна вода по време на нарастваща Луна, когато Луната е почти пълна. Никога не опитвайте да правите лунна вода по време на затъмнение – енергията на затъмнението надвива лунната енергия, така че не е подходящо време за целта.

магия в буркан

Каквато и фаза да изберете, проверете в коя зодия е Луната, защото това ще повлияе на енергията на водата. Например, лунна вода, заредена под пълнолуние в Телец, управлявана от Венера, ще насърчава любовта и удоволствието, а лунната вода, заредена под пълнолуние в Близнаци, управлявана от Меркурий, може да ви помогне да заявите мнението си.

Ако използвате някоя от изброените насоки, започнете с почистване на бурканчето или кутията си с дим от вашите билки, залепване на етикета и добавяне на кристали в бурканчето. След това добавете вода. Поставете буркана си някъде навън, за да може той да поеме енергията на Луната – дори и да не виждате Пълнолунието, водата пак ще се зарежда.

буркан с кристали

Ако искате, можете да отделите малко време за медитация: дръжте дланите си над водата и си представете лунната енергия, която се движи през главата ви, надолу по гръбнака и ръцете, през тялото и извън дланите ви към водата. Докато го правите, съсредоточете се върху желанието, което имате, след което благодарете на Вселената, че ви е позволила да се свържете с космоса. Накрая оставете водата да се зарежда за една нощ. На сутринта ще имате лунна вода!

лунна вода зареждане

Как да използваме лунната вода?

 

Дай твоята оценка:
5 от 2 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft