Майка измами дъщеря си и роди дете от зет си, но не това беше най-шокиращото в историята

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
Майка измами дъщеря си и роди дете от зет си, но не това беше най-шокиращото в историята
5140
Майка измами дъщеря си и роди дете от зет си, но не това беше най-шокиращото в историята

Млада жена прекъсна връзката със съпруга си заради собствената си майка и е сигурна, че никога няма да ѝ прости изцяло, че ѝ е отнела мъжа и след това е родила дете от него.

Лорън Уол, на 34 години е от Туикънъм, югозападен Лондон. Тя се омъжва за Пол Уайт, когато е едва на 19 години, съобщава "Дейли Мейл".

Майка ѝ Джули, която в момента е на 53 години, платила тогава за сватбата 15 000 паунда и благодарната Лорън я взела със себе си и съпруга си на двуседмичния меден месец в Девън.

Осем седмици по-късно съпругът Пол напуска Лорън и девет месеца по-късно тъща му Джули ражда детето, като обявява, че са заедно. Лорън казва: 

„Пол винаги се държеше много добре с мама и имаха страхотни отношения. Никога не съм смятала това за странно, тъй като тя беше неговата тъща и той беше просто приятелски настроен. Не съм видяла нищо тревожно в това, но кой ли щеше?", споделя британката пред изданието. Според думите на Лорън, нейният тогавашен съпруг Пол, който в момента е на 37 години, се бил променил след сватбата.

Сестрата на Лорън забелязала в телефона на майка си съобщения между нея и Пол, но и двамата отричали някакви по различни отношения от тези, които се очакват между подобни роднини.

Само 2 месеца след сватбата, обаче, Пол свалил брачния си пръстен и напуснал Лорън, както и седеммесечната им дъщеря. Девет месеца след това тъщата Джули ражда бебе от Пол. Лорън Когато младата жена разбрала, че Пол се е преместил при нейната майка, тя казала, че не може да повярва, че двамата, които обича и на които има доверие повече от всичко на света, могат да се отнесат с нея по такъв начин.

След време новата двойка се оженила и Лорън посетила тяхната сватба по нейните думи "заради дъщеря ми". Мъжът, за когото се била омъжила някога, сега свързвал живота си пред олтара с нейната майка. Пол и тъщата Джули на сватбата си Лорън вече е намерила нов мъж в живота си и казва, че времето все пак лекува, но същевременно заявява твърдо, че никога повече няма да има доверие на майка си.

Джули 53-годишната тъща Джули е коментирала пред британското издание, че двамата с Пол нямат извънбрачна връзка, ами са женени и това е всичко.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft