Майка на 3 деца мислеше, че съпругът ѝ е перфектен, а то какво се оказа! Имал още 3 жени и много деца!

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
Майка на 3 деца мислеше, че съпругът ѝ е перфектен, а то какво се оказа! Имал още 3 жени и много деца!
5648
Майка на 3 деца мислеше, че съпругът ѝ е перфектен, а то какво се оказа! Имал още 3 жени и много деца!

Удивителна история за лъжи и измами, разказана от Мери Томсън беше публикувана в Dailymail.co.uk. Нейният съпруг Уилям Алън Джордън бил любезен, внимателен и прекрасен баща на двете им деца, но също така и сериен лъжец, който имал друга жена през целите им шестгодишни отношения, а през 2014 г.

бил вкаран в затвора за мания.

Оказало се, че Уилям има още 13 деца от 6 други жени. "Запознах се с Уилям онлайн, когато бях вече самотна майка с девет месечно бебе. Той беше много очарователен, писахме си имейли известно време. Започнахме да се срещаме и всъщност той ме помоли да се омъжа за него след две седмици от срещата ни - казах не, но в крайна сметка се оженихме, бяхме женени четири години.

Само шест месеца след като бяхме заедно аз забременях. Това беше огромна изненада, защото той ми беше казал, че е безплоден, след като е получил ззаушка като дете.

Мислех, че ще ме обвини в изневяра, защото беше убеден, че е безплоден", разказва Мери, която днес е на 53 години. Уилям манипулира жена си, излъгал я и я накарал да повярва, че е агент на ЦРУ. Времето, през което се смята, че той е на мисия е прекарвал с другите си семейства.  

"Когато бях бременна със сина ни, той ме накара да повярвам, че има някакъв изнудвач, който заплашва, че ще убие и децата ни. Каза ми, че трябва спешно да намеря 200 000 паунда. Продадох всичко- къщата си, колата, застраховката, всичко", споделя г-жа Томсън. "Оказа се, че няма изнудват, няма мисии под прикритие, но има друга съпруга-Мишел Левис, която ми се обади през 2006 г .и каза:

- Ти ли си Мери Търнър Томсън? Аз казах да.

- Тогава тя попита:

- Вие също ли сте г-жа Джордън? Казах да и тя отговори: "Е, аз съм другата госпожа Джордън." Срещнахме се в кафене и говорихме около 12 часа. Когато тя си тръгна в шест сутринта, аз му изпратих съобщение и го изхвърлих.

Уилям беше обвинен и вкаран в затвора за многоженство, незаконно притежаващ пистолет и измами. При освобождаването му е бил депортиран в САЩ. От брака им заедно двамата имат две деца- момиче и момче.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft