Майки се събраха и решиха да се снимат във филм за възрастни, който да пуснат на децата си

вход през zajenata.bg
За Жената
Родители
Аз пораснах
Майки се събраха и решиха да се снимат във филм за възрастни, който да пуснат на децата си
1504
Майки се събраха и решиха да се снимат във филм за възрастни, който да пуснат на децата си

Като част от шоуто, на жените е показано онлайн хардкор порно. Луиз, майка на шестгодишно дете от Манчестър, била толкова травмирана от това, което видяла, че й станало лошо и повърнала.

40-годишната Сара от Северен Уелс се разплакала, когато видяла порно сцени на изнасилване. "Ако това е първото нещо, което видя за секса, щях да се превърна в камък" - казва тя. "Ние трябва да покажем на децата, че има нещо друго освен тези ужасни неща, които виждаме в интернет."

 

Сара отбелязва, че ако синът й се отнася по този начин към жена, както го правят порноактьорите, тя ще му „нарита задника“.

Жените споделят, че съвременните филми за възрастни подвеждат и заблуждават тийнейджърите за истинския секс. "Те трябва да разберат, че това не е нормално", казват майките.

Филмът, който те ще снимат, ще бъде показан в последната част на шоуто, по време на парти, където участниците в проекта ще съберат приятелите и децата си.

По-рано, необходимостта да се разобличи порното, бе заявена от някои учени. По-специално, група изследователи от Националния университет на Ирландия заключиха, че учениците трябва да изучават порнографско съдържание, за да разберат, че това, което се случва на екрана, е постановка, а участниците в действието са актьори. Изучаването на филмите за възрастни, според експерти, ще помогне на подрастващите да избегнат последващото травматично преживяване, когато се окаже, че сексът в реалния живот е далеч от този, показан в порнографията.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft