Мира Добрева слиза от екран - ето кой ще я измести (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Мира Добрева слиза от екран - ето кой ще я измести (Снимки):
1837
Източник: pik.bg
Мира Добрева слиза от екран - ето кой ще я измести (Снимки):

Едно от любимите лица на БНТ, Мира Добрева , си взе сбогом със зрителите, защото вече няма да е на екран. Водещата на "Отблизо" слиза от екран , но не заради някакви програмни промени или със скандал, а по собствено желание.

Самата тя написа прощално слово във Фейсбук, в което обаче се надява да продължава да разказва истории в нейното предаване "Отблизо".

Мира няма да напуска БНТ, а ще стои основно зад кадър и ще прави документалната част в него, която е и негов гръбнак от години. Ето какво написа тя:

Мира Добрева Отблизо

"Едно предаване е като едно приятелство. Минава през различни фази, турболентни състояния, еуфорични случвания. Прияте понякога се уморяват. Предаванията - също. И тогава трябва да се отдалечиш. За малко или много. Завинаги? Не знам. Знам само, че всяко нещо е с времето си. Нищо не е вечно и не трябва да сме с усещането, че без нас системата ще се срине. Аз преживях силното си професионално случване. Благодаря ти, Българска национална телевизия. БНТ!

Буквално родих това предаване - с помощта на Жоро Торнев и много хора край мен, разбира се. Но ОТБЛИЗО е моя рожба. Адски много го обичам. А нали знаете - когато обичаш истински едно нещо, трябва да можеш да го пуснеш. Все едно да не изпратиш детето си да учи, защото те е страх да не му се случи нещо. Мен не ме е страх за бъдещето на предаването.

Боряна Граматикова

Избрах си невероятни наследници - Боряна Граматикова - мой верен съратник в последните 5 години и Деян Спасов - момчет, което се познавам от 5 месеца, но усещам, че това ще продължава поне 50 години. Това са моите хора. Не ги съдете прекалено сурово, ако грешат. Тепърва им предстои да се установят като двойка. Убедена съм - най-добрата в българския телевизионен ефир.

Мира Добрева заместници

А аз няма да изчезна съвсем. Има толкова много истории, които ще разказвам. В ОТБЛИЗО, надявам се."

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft