28 Март 2012
                
                168973
            
                                                                        Мусака от агнешко
                                                                                                Великденско гнездо
                                                                                                Великденска баница
                                                                                                Великденска салата със спанак
                                                                                                Великденска салата със зеленчуци
                                                                                                Ярешко печено със спанак
                                                                                                Празнична агнешка супа
                                                                                                
                            Млечен кебап
                                                                                                Сладки пиленца
                                                                                                Козуначен пудинг
                                                                                                Козунаци на плитка
                                                                                                Великденски кифлички
                                                                                                Великденски сладки със стафиди
                                                                                                Великденски сладки
                                                                                                Дреболии със заливка
                                                            
                Млечен кебап
	600 г агнешко или телешко месо
	2 глави лук
	2 с.л. олио
	60 г масло
	400 г кисело мляко
	3 бр. яйца
	3 с.л. брашно
	сок от 1/2 лимон
	сол
Месото се обезкостява, почиства се от ципи и сухожилия, измива се и се нарязва на парчета с големина на орех. Запържва се в смесените олио и масло до зачервяване. Прибавя се ситно нарязания лук и пърженето продължава докато омекне. Брашното се препича в сух тиган да стане бежово. Киселото мляко се разбива с яйцата, добавят се препеченото брашно и лимоновия сок. Сместа постепенно се добавя към месото, като се бърка постоянно. Изсипва се в тава и се запича в предварително загрята фурна до готовност.
Още от "Кулинарни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            







