Могъщо пълнолуние в знака Стрелец - Ако сте от водните знаци РИБИ, РАК, СКОРПИОН кармично привличане и сбъдване на плановете!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Могъщо пълнолуние в знака Стрелец - Ако сте от водните знаци РИБИ, РАК, СКОРПИОН кармично привличане и сбъдване на плановете!
27014
Могъщо пълнолуние в знака Стрелец - Ако сте от водните знаци РИБИ, РАК, СКОРПИОН кармично привличане и сбъдване на плановете!

Пълнолунието е в понеделник, 17 юни 2019 г. в знака Стрелец - това е най-важната фаза на Луната досега тази година. Това Пълнолуние съвпада с двата основни планетарни аспекта на 2019 - Юпитер квадрат Нептун и Сатурн секстил Нептун.

Значение на Пълнолуние

Пълнолунието подчертава противоположните сили или полярности в живота ви, като работата ви срещу дома, или това, от което имате нужда, в сравнение с това, което искате.

Вътрешното напрежение и външният натиск могат да доведат до лични конфликти и кризи, които източват енергията ви. Вашият дом, семейство и интимни взаимоотношения идват в по-остър фокус след пълнолуние.

Лунните качества на емоциите и инстинктите достигат своя връх при пълнолуние. Използвайте повишената си емоционална сила и интуиция, за да преодолеете всякакви предизвикателства в отношенията. Подсъзнателното осъзнаване позволява безпристрастен и балансиран поглед върху личните ви отношения. Ясно ще видите каква е динамиката на връзката или негативните чувства, предизвикващи дисхармония.

Аспекти на пълнолунието

През този период звездите ни дават силна вяра и самоувереност. С търпение ще правите нещата по правилния начин. Духовната мъдрост и самодисциплината ви помагат да работите  за дългосрочен успех.

Това Пълнолуние носи фокусирано и остро мислене, което може да се приложи за осъществяване на мечтите ви. Това дава усещане за неотложност, но агресивното или отбранително мислене може да доведе до аргументи, темпераментни изблици, подлост и словесни злоупотреби. Самосъзнанието за натрупването на нервна и импулсивна енергия ще доведе до по-продуктивни резултати.

Ако нямате достойна причина да влизате в битка, приложете тази енергия към умствената работа като проучвания или изследвания, дебати или решаване на задачи. В противен случай може да срещнете враждебност в другите под формата на заплахи, злоупотреби или сплашване. Изберете вашите битки внимателно и помислете два пъти, преди да действате.

Ако сте от огнените знаци Овен, Стрелец, Лъв Ключът към избягването на негативни последици е да си зает, като работиш усилено върху мечтите си. Това е маратон, а не спринт. Така най-добре е контролираното освобождаване на енергия чрез продължително усилие. Самодисциплината, търпението могат да доведат до задоволителни резултати.

Ако сте от водните знаци Риби, Рак, Скорпион аспектите през този период въвеждат хармония, чувствителност и съпричастност за преодоляване на негативността и подлостта. Проблемите с връзките могат да бъдат избегнати със състрадание и невербална комуникация. Всъщност, увеличената чувственост, чар и кармично привличане правят това пълнолуние идеално за страстните романси и намирането на вашата сродна душа. Тези положителни аспекти ви помагат да видите по-голямата картина.

Ако сте от въздушните знаци Близнаци, Везни, Водолей с увеличеното творчество и въображение можете да си мечтаете за по-добро бъдеще. С увеличена интуиция и духовна смелост, можете да се борите за правата си и да действате според плановете си да осъществите мечтите си. Периодът носи за вас оптимизъм, щедрост и щастие. Добрите намерения създават успех, особено с тези неща, свързани с растежа и щастието.

Ако сте от земните знаци Козирог, Телец, Дева Вашето грижовно и поддържащо отношение може да доведе до нови приятелства и услуги от други. Това е добра пълнолуние за присъединяване към групи, започване на дълго пътуване, записване в курс за висше образование или предприемане на правни действия. Ражданията и браковете ще са облагодетелствани от растежа и щастието.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft