Мъжете просто обожават жените да правят тези неща

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
Мъжете просто обожават жените да правят тези неща
44588
Мъжете просто обожават жените да правят тези неща

Момичета, обзалагам се, че дори не познавате половината от тях, въпреки че често го правите!

Всички момичета са много различни. Момчетата ги обичат заради някаква жар, различна от другите, заради усмивка, смях, сърдечен поглед ... Има много атрактивни черти и всеки търси най-скъпото за него. Но има на пръв поглед съвсем обикновени неща, които абсолютно всички мъже обожават, без изключение. Освен това жените дори не подозират за това! Защото, ако знаеха, щяха да го правят възможно най-често.

И така, всички мъже обичат, когато момичетата правят следното:

1.

Поставя глава на гърдите на мъжа.
Не можете да си представите, мили момичета, колко много го обичат: да се приберете от работа след тежък работен ден, да легнете на дивана и да почувствате как някой близък и скъп ви слага глава на гърдите и ви прегръща. Това е едно незабравимо преживяване! В такива моменти се чувстват като закрилник и почти супергерой, защото жената е спокойна, което означава, че се чувства в безопасност с него.

2. Първа пише съобщения.
От детството на мъжете буквално им се набива в главите, че трябва да бъдат инициатори във връзките, в противен случай - не са мъже и т.н. Няма проблем, ние сме щастливи да го направим, но има едно нещо: често сме в загуба на предположения дали сме твърде напористи или натрапчиви. Затова бързаме от една крайност в друга: или пълним момичето със стотици съобщения, или изобщо не пишем, за да не я изплашим.

Скъпи дами, мъжете, също като вас, трябва да чувстват, че са обичани, че са мислени и запомнени. Ето защо, ако изпратите на приятеля си кратко съобщение сутрин, това ще озарява деня му и е възможно това да бъде чудесна прелюдия към вечерна среща.

3. Казва как го оценява.
Не всички момичета са еднакви: някои са по-привързани и нежни, други са по-сдържани или смутени. И в  това няма нищо лошо. В крайна сметка така те обичат. Само не забравяйте, ако мъжът се старае много и работи върху връзка (което всеки от нас трябва да направи), той очаква да чуе, че го забелязвате и оценявате. Повярвайте ми, никой от нас никога няма да се оплаче, че ги хвалите твърде често за това. Такъв е случаят, когато не можете да разваляте кашата с масло.

Може да ви се струва, че той вече разбира, че го оценявате: чрез щастлива усмивка, нежни думи, нежни прегръдки. И тук грешите: почти всички от нас имат нужда да го кажете на глас. Това е изключително приятно, така че не бъдете скъперници: повторете ни това и колкото е възможно по-често.

4 . "Играе" с косата му, когато мъжът шофира.
Звучи малко детски и смешно? Съгласна съм. 
Момичета, ако шофирате с момче до него, на предната седалка (защото ако е отзад, по-добре е да не отклонявате вниманието от пътя), след това протегнете ръка към него и внимателно погалете задната част на главата и косата му. Веднага ще започне да се усмихва! Проверете - винаги работи! Една бележка: говорим само за едно движение, не се увличайте - той все още кара и трябва да следва пътя.

5. Показва (умерено) за гаджето си във Facebook.
По този въпрос, разбира се, е необходимо да се знае мярката, защото много момичета прекаляват и много. Но, ако наистина харесвате човек, наистина сте горди и му се възхищавате, тогава нищо страшно няма да се случи, когато публикувате снимка на обща вечеря. Но - когато се върнете у дома, а не в ресторанта (защото той просто не ви позволява да го направите).

Това ще бъде знак, че уважавате, цените, благодарите и искате да споделите щастието си с целия свят. Повтарям: основното не е твърде често или претенциозно, защото ще получите обратния резултат. Тогава в най-добрия случай - гаджето ти просто ще мълчи.

6. Слуша истински.

Момичетата знаят като никой друг, че слушането е нещо повече от просто седене и кимане с глава. Това изобщо не е пасивна дейност, а действие, което изисква усилия и пълна концентрация. Понякога човек има нещо важно в живота, той е замислил нещо грандиозно и се придвижва към дадена цел, притеснява се от работата или не може по никакъв начин да вземе важно решение, в такива моменти не трябва просто да го слушате, а да чувате, разбирате ровя в. И най-важното, той трябва да го види и почувства.

Затова не се разсейвайте и не поглеждайте с крайчеца на окото си телефона, независимо колко SMS получавате. Направете контакт с очите и говорете за това, което е много важно за него в този момент. За него е важно да бъде сигурен, че винаги сте във връзка, винаги поддържате и помагате (дори ако той не се нуждае от помощ или подкрепа, защото сам е решил всичко). За него е важно да чувства, че не е сам.

7. Пише му съобщения, когато излиза с приятели.

Нека не се крием: има просто непоносими момчета, които ревнуват момичетата си буквално за всяка лампа и не им позволяват да излизат с приятелите си, особено когато в компанията има момчета. Всички сме чували такива ужасни истории и наистина е глупаво и отвратително. Сега говорим за нещо друго: трябва да се чувстваме в безопасност във връзката. Да, ние се доверяваме на нашата приятелка и уважаваме правото й на свобода, но ако ни пишете няколко пъти през вечерта само няколко топли нежни послания, ще бъде чудесно.

Мили момичета, ако вашето гадже е достатъчно зряло и самодостатъчно, че с леко сърце ви пуска да отидете на партито сами, не забравяйте да му пишете поне от време на време. Да, ще се забавлявате и е възможно той изобщо да не отговаря на съобщенията, но, повярвайте ми, той просто се нуждае от него. Само си представете как ще се усмихне, след като прочете съобщението ви. За него това е знак, че е запомнен и обичан и следователно притеснен. И няма причина да ревнуваш.

8. Проявява нежност.

Не е нужно буквално да се хвърляте на гаджето си публично, но такива дребни неща като хващане за ръка и нежно свиване, леко прегръщане за раменете, когато стоите заедно на опашката на касата в супермаркета, или като че ли случайно се закачате за рамото на парти - те са много приятни. Помага да се чувстват близо до вас, да се чувствате горди от тях.

Всички тези, на пръв поглед, малки неща са много важни. Между другото, за мъжете е много лесно да направят нещо приятно. Не е необходимо да измисляте нищо или да бъдете изискани: просто потупайте тила, подпрете главата си на гърдите си или ви напомнете, че го оценявате. Това е точно така, мили момичета. И ако говорим за това на глас, значи е така. Наистина искаме да бъдете щастливи и работим усилено. Някой се справя по-добре, някой не е така, а някой като цяло е „беден“. Но, скъпи, когато успеем, кажете ни за това, покажете го, подчертайте го. Изглежда като дреболия, но наистина хубаво.

Връзките са двупосочна улица. Добрата новина е, че мъжът не се нуждае от букети цветя и романтични връзки под балкона, за да го зарадва. Просто поставете малка любовна бележка в джоба му сутрин, така че да я намери случайно по време на обяд, или го целунете по бузата, докато гледате заедно телевизия.

Всичко е много просто. Просто ни обичете и кажете, покажете, и ние няма да останем в дълг!
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft