Мъж погледна тайно в телефона на съпругата си и веднага подаде молба за развод!

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
Мъж погледна тайно в телефона на съпругата си и веднага подаде молба за развод!
42945
Източник: blitz.bg
Мъж погледна тайно в телефона на съпругата си и веднага подаде молба за развод!

Мобилните устройства обикновено съхраняват тайните, които не искаме другите да узнаят. Понякога именно те стават причина за раздор и дори за раздяла между семейни двойки.

Какво имаме предвид? Вижте в днешната ни история:

Потребител на Reddit сподели историята си за това как погледнал телефона на жена си и решил да се разведе . Коментиращите в мрежата подкрепиха решението на мъжа.

Авторът на поста пише, че се е оженил за жена си преди 10 години. Той отбелязва, че той и съпругата му планирали две деца. Дъщеря им се родила малко след сватбата. По-късно обаче се оказало, че няма да могат да имат повече деца.

„След това интимният ни живот започна сериозно да се влошава“, оплаква се той. Според него той и съпругата му не са правили секс от почти шест месеца.

В същото време той отбелязва, че съпругата му много обича масажи. „Това е единственият начин да я накарам да прави секс“, пише мъжът. След няколко месеца без интимност, авторът на публикацията решил, че повече няма да масажира жена си, след което отношенията им се влошили още повече.

„Преди няколко седмици тя ми каза, че ще започне да ходи на масажист, на което аз отговорих, че тогава ще се обърна към проститутка. Тя го нарече предателство, но масажът от друг човек в нейния случай също е предателство“, оплаква се разказвачът. Освен това я заплашил с развод, ако отиде на масажист.

На следващия ден, пише той, жената отишла в салон за красота. „Знам колко време й отнема да си направи маникюр, но тя се върна час и половина по-късно от обикновено“, казва той. Мъжът споделя, че погледнал телефона на жена си и установил, че тя е платила за услугите на масажист. След това той решил да се разведе със съпругата си.

В коментарите потребителите подкрепиха автора на публикацията. Според тях причината за развода не е отиването до масажиста, а натрупаните недоразумения между съпрузите.

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft