Наглед е мила старица, но крие зловещо хоби - всичко за необичайната страст на кралицата (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Наглед е мила старица, но крие зловещо хоби - всичко за необичайната страст на кралицата (Снимки):
2677
Източник: blitz.bg
Наглед е мила старица, но крие зловещо хоби - всичко за необичайната страст на кралицата (Снимки):

Въпреки, че е обществена фигура, малко неща се знаят за личния живот на кралица Елизабет Втора . Оказа се, че симпатичната на вид старица крие странно, дори леко зловещо хоби .

За британската кралица лятото започва, когато си стегне багажа (е, някой друг ѝ го стяга) и се отправи към Шотландия за годишната си ваканция.

Монархът прекарва първата седмица по различни ангажименти, а след това отива към имението Балморал, собственост на кралското семейство, съобщава „Мирър“.

Там към нея се присъединяват други кралски особи като сина ѝ Чарлз, съпругата ми Камила с трите си деца, Хари и Меган, които се появяват по различно време през лятото.

Но според източник от кралското семейство, на моменти престоят в замъка може да бъде ужасно скучно занимание, затова кралицата с годините си е създала едно изключително необичайно хоби.

кралски замък

Огромното имение е станало дом на колония от кафяви прилепчета , които живеят там от 30 години. Те са защитен вид, което означава, че няма как да се отървете от тях. Кралицата, обаче, изглежда има голям интерес към тях.

Кралският експерт Адам Хеликър разказа пред „Сън“, че кралицата много обичала да наблюдава прилепите и дори се опитвала да ги лови с мрежи. „Преди тя ги ловеше с мрежи, но сега вече не го прави. Казаха ми, че сега кралицата само вика одобрително и наблюдава процеса. Прилича повече на шоу, което правят от персонала. Това е само едно от нещата, които правят, за да не се отегчат до смърт“, разказва той.

Елизабет Втора

„Въпреки че работниците биха предпочели да не са там, смятам, че може да се каже, че след конете и кучетата порода корги прилепите са нейните по-малко известни, трети най-любими животни“, добавя той.

Ако някой от прилепите все пак бива заловен, го пускат на свобода в природата - все пак, както споменахме, се касае за защитен вид, а кой повече от кралицата би съблюдавал законите в страната?

Младата Елизабет Втора

Другите две страсти на Елизабет Втора по време на лятната ѝ ваканция са да язди коне и да кара джипа си „Рейндж Роувър“ по пресечения терен.

Обикновено тя посещава събора в Бремар, където често я засичат да се смее на забавни състезания като хвърляне на дънери, дърпане на въже и подскачане с чували.

кралицата на кон

Иначе кралските особи обичат да канят близки и приятели през лятото за неофициални събития като барбекюта, балове, разходки сред природата и пикници.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft