Никога не подарявайте тези неща за тази Коледа и Нова година, защото носят лош късмет

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Полезни съвети
Никога не подарявайте тези неща за тази Коледа и Нова година, защото носят лош късмет
43935
Никога не подарявайте тези неща за тази Коледа и Нова година, защото носят лош късмет

Нова година е точно зад ъгъла. Ето защо много жители на града обмислят предварително идеи за подаръци за новата 2022 г. Малко от тях обаче знаят какви подаръци е най-добре да запазят за други празници. В крайна сметка Синият воден тигър, символът на идващата година, е придирчиво животно и няма да толерира лош (от негова гледна точка) подарък.

ИДЕИ ЗА ПОДАРЪЦИ ЗА НОВАТА 2022 Г

Символ на 2022 г. - Син воден тигър

Символът на 2022 г., Синият воден тигър, благоприятства промяната. Ако имате мечта, през следващата година ще стане много по-лесно. Можете радикално да промените сферата на дейност и да промените мястото на работа. Преместването в нов дом (дори и в друг град) също ще бъде от полза.

Но в същото време винаги трябва да държите ушите си отворени. Тигърът е упорит по природа и не винаги е възможно да се предвидят по-нататъшните му действия.

 

Но през 2022 г

Астролозите съветват да не се дават евтини подаръци. Тигърът няма да ги оцени. Дразни го и подаръците, които са направени от ръцете на дарителя.

Освен това трябва да се въздържате от тоалетни принадлежности (например шампоан, сапун или гребени). Тигърът не обича да го драскат. Следователно такива подаръци няма да донесат никакво щастие нито на дарителя, нито на получателя.

За да угодите на символа на 2022 г., можете да подарите статуетки най-вече под формата на тигър. Алтернативните котки няма да работят. Също така е нежелателно да се дават подаръци, свързани с лоши навици: пепелници, чаши и др.

 

Освен това астролозите забраняват даването на парфюмерия. Тигрите, както всички котки, не обичат остри миризми. Ето защо парфюмите, тоалетната вода и одеколоните не са на голяма почит тази Нова година.

Тогава какво можеш да подариш?

Тигърът е гордо и луксозно същество. Трябва да надградите този факт, когато избирате подарък за Нова година. Това не означава, че подаръкът трябва да е скъп. Но външният му вид трябва да отговаря на исканията на символа.

Също така е много важно да опаковате подаръка си в красива опаковка. Тигърът ще оцени този подход.

 

Има ли някой от посечените в списъка ви с подаръци? Вярвате ли в значението на подаръците за Нова година? Съгласни ли сте с мнението на астролозите?

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft