Никога не съхранявайте пари на тези места в дома си, за да не изтекат като река от него

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Позитивни мисли
Никога не съхранявайте пари на тези места в дома си, за да не изтекат като река от него
4442
Никога не съхранявайте пари на тези места в дома си, за да не изтекат като река от него

Всяко едно жилище притежава специална енергия, която го прави уязвимо или защитено от зли сили. Местата, където вкъще съхраняваме пъри може да донесат много успехи на собствениците, но може и просто да ги провалят и доведат до бедност и нищета. 


Правилният избор на място за съхранение на парите може да спомогне за привличане на финансов просперитет. Тъй че е много важно всички да знаете няколко важни места. 

В следващите редове ще ви разкрием къде в никакъв случай не трябва да държите парите си, ако не искате да загубите всичките си спестявания и да си навлечете лош късмет. 


Най-важно е в никакъв случай да не държите пари в близост до входната врата.

Тя е проводник на отрицателна енергия. 

Ако не спазите това правило може да си навлечете много материални проблеми, които да се превърнат в често срещано явление в живота ви. 


Важно е да не слагате парите в близост до течаща вода - баня или кухня. Според поверието парите ви ще отплуват като в река, без да се задържат за дълго у вас.

В никакъв случай не трябва да съхранявате спестяванията си на място, където релаксирате или спите. То е отредено за мир, покой.. и застой.  Следователно опитите да държите пари под леглото или в нощното шкафче могат само да повлияят негативно на финансовото ви положение. 


Шкафовете с документи също са ужасен избор за съхранение на пари. В тях обикновено има документи с много отрицателна енергия и това ще се отрази на материалното ви състояние. Да не говорим, че често много хора забравят измежду страниците на коя книга например са скрили пари.

Експерти препоръчват да съхранявате парите си на места, които имат положителна енергия и предизвикват положителни емоции у домакините. 


Най-често това може да бъде трапезарията или пък холът. Именно там членовете на семейството най-често се събират с приятен повод, разговарят и се смеят заедно, като създават положително енергийно поле около себе си.

Дай твоята оценка:
5 от 2 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft