Нови разкрития за детето, което изчезна и бе намерено на 20 км от дома си в Якоруда

вход през zajenata.bg
За Жената
Инциденти
Нови разкрития за детето, което изчезна и бе намерено на 20 км от дома си в Якоруда
70761
Нови разкрития за детето, което изчезна и бе намерено на 20 км от дома си в Якоруда

Малкият Мехмед е бил открит в близост до цех в гората край село Бунцево.  Той е намерен от горски служител, участвал в издирването в местността "Малката река", която се намира на около 20 км. от къщата му и на около 4-5 от село Бунцево.

Детенцето е открито в добро общо състояние, но е било премръзнало заради падането на температурите нощно време. 

Все още не е дало обяснение как е стигнало от Якоруда до селото, от полицията няма и данни дали в изчезването на Мехмед не са имали участие и други хора. 

Муртаза Клечов – горският, който намери 2-годишния Мехмед, смята, че е напълно възможно детето да е стигнало самò до мястото, където го е намерил. По думите му по права линия през гората разстоянието е не повече от 2 км.

По пътя разстоянието от Якоруда до село Бунцево е около 20 км. Горският е намерил Мехмед на 5 км от селото в гората близо до път. Мъжът разказа, че детето е било босо, без чорапи и обуто в розови панталони. Самият той дал собствените си чорапи на Мехмед и връхната си дреха.

Междувременно бяха разпространени първи снимки след намирането на малкия Мехмед: Заради голямото разстояние, което е изминало, предположенията клонят именно към тази версия. 

Шефът на благоевградската полиция с последни новини за драмата с 2-г. Мехмед Историята на малкия Мехмед повтаря друга, станала с момченце преди години. 

Тогава 4-годишният Абди изчезва в планината край село Бунцево. Той бил там с родителите си, които събирали сено и в един момент просто от него нямало и следа. Детето било открито чак на осмия ден в гората. През цялото време ходило само през гората и спало в дънери, но оцеляло без наранявания.  

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft