Ново двайсет: Теди Велинова не знаела, че д-р Енчев се развежда с нея!

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Ново двайсет: Теди Велинова не знаела, че д-р Енчев се развежда с нея!
6164
Източник: blitz.bg
Ново двайсет: Теди Велинова не знаела, че д-р Енчев се развежда с нея!

Новина №1 във вчерашните заглавия бе неочакваната раздяла на една от най-обичаните светски двойки у нас - тази на д-р Ангел Енчев  и бившия модел Теди Велинова . В медиите дори се разпространи това официално съобщение от семейството:

"След 8 години съвместно съжителство, д-р Ангел Енчев и Теди Велинова взеха решение да продължат живота си поотделно. За момента двамата няма да коментират причините за избора си и молят за уважение към тяхното лично пространство и това на децата им", гласи то.

Двойката бе потърсена за коментар, но хирургът се оказа в операция и се наложи да потвърди новината от операционната чрез асистентката си.

"Ха-ха! Така ли? Не знаех! От вас научавам", заяви пък Теди Велинова, а край нея се чуваше детски смях на наследниците ѝ, пише в.

Телеграф.

Двамата са заедно от 2011 година, а в началото на 2013 г. пластичният хирург предложи на любимата си брак в Рим, с което отбелязаха една година от връзката си. Тогава д-р Енчев сподели:

"Предложих на Теди по класическия начин с падане на колене и я помолих да стане моя съпруга пред фонтана "Ди Треви" в Рим."

Семейството бе смятано за едно от най-стабилните в светските среди. Д-р Енчев и Велинова имат две деца. Синът им, който се роди през 2013 година се казва Филип, а дъщеричката им София дойде на бял свят в началото на 2017 г.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft