Няколко приказни дестинации

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Пътуване и екскурзии
Няколко приказни дестинации
7812
Няколко приказни дестинации

 

Дали са сън, или истински е трудно да се прецени! Те са толкова вълшебни и приказно красиви, че е невъзможно атмосферата, която цари в тях, да бъде пресъздадена лесно и затова се надяваме да помогнат снимките.

 

Колмар , Франция

 

Там е толкова красиво, че чак е нереално! Откъсването от действителността ви кара да се чувствате като в приказка!Колмар се счита за най-красивият град в Европа и той е известен не само с магически цветния стар град, а също така и с виното си, тъй като се счита за едно от най-подходящите места във Франция за отглеждане на грозде. Тук е роден и скулпторът на Статуята на свободата – Фредерик Бертолди.

 

Фарьорските острови

  

 

Сценарият на „ Властелинът на пръстените “ наистина ще ви накара да решите, че островите се населяват о тхобити и елфи.

Те са разположени точно по средата на пътя между Исландия и Норвегия, в сърцето на течението Гълфстрийм в северния Атлантик.

  

 

 

Кападокия, Турция

  

 

Ако имаше приказка за омагьосаната земя на глината, тя щеше да изглежда като Кападокия , която се намира в Централна Турция. Тя е известна с глинените си съдове и уникалните си скални формации, в които хората в миналото издълбавали жилища и църкви. Районът е известен също и с причудливите си скални „приказни комини“ с различни форми.

 

  

 

Гренландия

  

 

Суровата и девствена Гренландия е земя на дивата природа , неутъпканите пътища и гледки, от които ще ви спре дъхът. Тук почти няма дървета, няма пътища и почти не се срещат и хора, сякаш земите се обитават от приказни джуджета, а не от човешки същества.

 

  

 

 

Венеция, Италия

  

 

Трудно бихме се противопоставили на колорита на Венеция с красотата на нейните канали и атмосфера на приказно средновековие!

 

  

Дай твоята оценка:
4 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft