От дебеланка във фиданка! Майка на 2 деца отслабна с над 40 кг, спазвайки 3 простички правила:

вход през zajenata.bg
За Жената
Диети
От дебеланка във фиданка! Майка на 2 деца отслабна с над 40 кг, спазвайки 3 простички правила:
25883
Източник: woman.bg
От дебеланка във фиданка! Майка на 2 деца отслабна с над 40 кг, спазвайки 3 простички правила:

Неведнъж сме ви представяли историите на жени, успели да се отърват от излишните килограми и да се сдобият с мечтаната визия. Днешната история е подобна, но героинята в нея е успяла да отслабне не с драстични диети, а със спазването на 3 прости павила .

млада жена

Софи е едва на 30 г., но вече има сериозен опит в диетите и борбата с излишните килограми .

Младата дама е достигнала плашещите 108 кг, което я накарало да сложи край на дългогодишните ѝ мъки с теглото. Цифрата на кантара толкова я уплашила, че тя решила да отслабне веднъж завинаги. И така, с много труд и постоянство, Софи днес е с цели 43 кг надолу.

Но каква точно е тайната ѝ и как е успяла да се отърве от толкова голям физически товар? Всъщност, тя следва три простички правила, които биха могли да помогнат на абсолютно всекиго. 30-годишната Софи Робъртс споделя, че цял живот е била закръглена, но нещата загрубели, след като родила второто си дете. Ето обаче кои три правила са я спасили от наднорменото тегло :

1. Броенето на калориите

майка отслабна

„Това е едно от първите неща, които предприех, когато започнах да отслабвам. Много е важно да приемате точното количество калории и да не го превишавате. Когато ми се прииска нещо сладко, първо проверявам колко калории съдържа. Ако те са приемливо количество, си похапвам. За мен това е начинът да отслабвам, без да усещам толкова рязко ограниченията в храната. Така нищо не ми липсва.“

2. Подбирането на качествена храна

майка отслабна драстично

„Внимавам с всичко, което слагам в устата си. Това е неизменна част от новия ми начин на живот. Добрите и здравословни навици са много важни, когато искаш да отслабнеш и да постигнеш траен резултат. Те ти помагат, дори когато си изгубил мотивация, карат те да не спираш. Все пак, невъзможно е да си мотивиран абсолютно всеки ден, но когато имаш изградени правилни навици, процесът не спира, докато мотивацията не се върне отново.

3. Планирането

правила за отслабване

„Пазарувам всяка неделя и прекарвам 20 минути в планиране на менюто ми за седмицата. Приготвям част от храната, която ще консумирам през следващите дни предварително и така просто нямам извинение да ям неща, които не са препоръчителни за мен.“ За да вдъхне повече вяра и мотивация на други жени, които тепърва минават през този дълъг процес на отслабване и влизане във форма, Софи публикува две снимки в известен блог за майки:

млада майка

„На лявата снимка съм аз след първото ми раждане – майката, която се хранеше емоционално с боклуци, която нямаше никаква енергия и мотивация, която нямаше сили да изкачи стълбите до дома си. На втората снимка съм аз след второто ми раждане – майката, която намира време да тренира, да се храни правилно, за която здравето е приоритет, която обича себе си и семейството си.“

Софи е категорична, че в момента е по-щастлива от всякога и е намерила точната формула за перфектна фигура и добро здраве.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft