Палавият плейбой на Мисис Баба отправял неприлични предложения към наша поп фолк-дива (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Палавият плейбой на Мисис Баба отправял неприлични предложения към наша поп фолк-дива (Снимки):
19315
Източник: hotnews.bg
Палавият плейбой на Мисис Баба отправял неприлични предложения към наша поп фолк-дива (Снимки):

Преди дни гръмна скандала с неверния съпруг на Мисис Баба , Дони Василева , след който тя поиска развод с градоначалника на Стрелча . И не само това - позастаряващата миска „оскуба” безцеремонно кмета  Стойно Чачов , преди да му посочи вратата с еднопосочен билет.

Източник от средногорския град разкри, че „Мисис Баба Вселена” 2016 държала ключа към финансовите активи на градоначалника, който оставал гол като пушка след анонсирания развод.

мисис Баба

В Стрелча се мълви, че всички нерегламентирани парични потоци, който влизали в общината, били пренасочвани през фирми на блондинката, за да не попаднат под ударите на Закона за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси и кметът да стане клиент на КПКОНПИ и Стори Цацаров.

„Мой човек в общината разказа, че „бонуси” от обществени поръчки и де що има сенчесто спонсорство е минавало през сметките на хитрушата. Сега, след като обяви, че се развежда, „Мисис Баба” остава собственик на финансовите активи, а кметът, дето рече преди години Христо Стоичков, ще духа супата”, обяснява източник от Срелча.

В града се говори още, че Дони Василева още от началото на връзката им знаела, че мъжът й кръшка. Това, обаче, й дойде до гуша едва, след като понапълни гушка, затова смело излезе и анонсира края на брака им. Кметът плейбой дори бил хвърлил око на фолк звездата Рени и упорито я свалял .

Рени певица

Чачов харесвал успели и известни жени, а преди да каже „да” на 6 години по-голямата от него Дони,е предлагал секс услугите си и на певицата. Изпълнителката имала концерт в малкото градче до Пазарджик. След като изпяла песните си, била сюрпризирана от местния Дон Жуан. Палавият градоначалник организирал в нейна чест изискан коктейл и недвусмислено започнал да й намеква, че желае нещо повече. Рени обаче изобщо не била на любовна вълна и тактично отбила мераците му, разказват стрелчани. Фолк дивата дипломатично се измъкнала от секс офертата му. Певицата отказала на мераците му да я вкара в кревата си с обяснението, че много бърза заради друго участие. Много скоро след това му се усмихнал късмета с Дони Василева.

Дони Василева мъж

Дони и Стойно Чачов се ожениха през юни 2017 г. Преди това джиджаната баба ошушка друг виден ерген - Валентин Димитров - Вальо Топлото. Разпищолилият се бивш шеф на „Топлофикация” имаше връзка с повяхващата хубави, преди през 2006 г. да го спипат, че бърка с черпак в кацата с мед. Заради пилеене на държавни пари Топлото получи тригодишна присъда за безстопанственост, злоупотреба със служебно положение и нарушение на Закона за обществените поръчки.

Още тогава тръгнаха подозрения, че именно изкусителката Дони подала сигнала срещу любовника си, за да финализира връзката им, която вече успяла да монетизира покрай влюбения, та загубен Валентин Димитров. Малко след Нова година Дони Василева - Чачова обяви през фейсбук, че се развежда с градоначалника на Стрелча. Причина за края на брака станали системните изневери на кмета-социалист. Или поне така твърди лачената баба в своя пост.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft